LETO JOŠ TRAJE: Sunčan i topao vikend pred nama, a evo kada će nam TREBATI KIŠOBRANI!
Vreme, Foto: EPA-EFE/KOČA SULEJMANOVIĆ

Vreme

LETO JOŠ TRAJE: Sunčan i topao vikend pred nama, a evo kada će nam TREBATI KIŠOBRANI!

U nedelju se u našoj zemlji očekuje slično vreme kao i u subotu - slab i umeren jugoistočni vetar praćen suncem. Najniže dnevne temperature kretaće se između 10 do 16, dok bi najviša dnevna u nekim krajevima naše zemlje mogla da dosegne čak 31. podeok

Objavljeno:

Posle toplog i sunčanog petka, tokom vikenda pred nama i skoro čitave sledeće sedmice širom naše zemlje zadržaće se letnje temperature.

U odnosu na nešto svežije vreme tokom prethodne nedelje, za vikend sledi otopljavanje izazvano anticiklonom. Iako su noći i jutra sve hladnija, ima nade da će se leto još malo zadržati u Srbiji budući da je najavljeno do 28 stepeni, a u nedelju i do 31.

Subota

Za prvi dan vikenda meteorolozi najavljuju sunčano, toplo i suvo vreme sa najnižim temperaturama između 10 i 16 stepeni i najvišim dnevnim od 25 do 30. Očekuje se slab i umeren severozapadni vetar koji je tokom dana u skretanju na istočni i severoistočni.

Nedelja

U nedelju se u našoj zemlji očekuje slično vreme kao i u subotu - slab i umeren jugoistočni vetar praćen suncem. Najniže dnevne temperature kretaće se između 10 do 16, dok bi najviša dnevna u nekim krajevima naše zemlje mogla da dosegne čak 31. podeok.

Slično vreme zadržaće se i tokom naredne nedelje, u ponedeljak sunčano i toplo, dok će nam u utorak možda trebati kišobrani, budući da se očekuje više oblaka koji mogu da donesu slabu kišu. Od srede do narednog vikenda ponovo ćemo uživati u pravom letu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.