KON JE DANAS MORAO OŠTRO DA REAGUJE! Otkrio je zašto je baš sad bilo PRAVO VREME ZA TO
Doktor Predrag Kon, Foto: Printscreen

Epidemija

KON JE DANAS MORAO OŠTRO DA REAGUJE! Otkrio je zašto je baš sad bilo PRAVO VREME ZA TO

"Ovo što sam napisao je praktično javni poziv svim funkcionerima da nose maske kako bi štitili i sebe, a bili primer drugima i to nema veze ni sa čim. To je jednostavno napisano na mom Fejsbuk nalogu i zaista tako mislim", rekao je Kon

Objavljeno:

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas na konferenciji za novinare Kriznog štaba za suzbijanje zarazne bolesti kovid 19 da je apel koji je preko svog Fejsbuk naloga uputio državnim funkcionerima da nose maske poslao u trenutku kada se ulazi u jesenje zimsku sezonu.Kon je na pitanje zašto to nije učinio ranije rekao da je sada pravi trenutak.

Istakao je da je u vezi s tim prvi put pisao predsednici Vlade Ani Brnabić nakon utakmice 10. juna, a da je drugi put apelovao na nju i druge državne funkcionere zbog onih koji su u zatvorenom prostoru bojkotovali protivepidemijske mere.

"Ovo što sam napisao je praktično javni poziv svim funkcionerima da nose maske kako bi štitili i sebe, a bili primer drugima i to nema veze ni sa čim. To je jednostavno napisano na mom Fejsbuk nalogu i zaista tako mislim", rekao je Kon.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.