MINA I ALEKSANDAR SU SE UPOZNALI U NIŠKOM KLINIČKOM CENTRU, TAMO SU SE I ZAVOLELI: Sad je stigla sjajna vest
Kolektiv KC Niš sa parom i njihovom prinovom, Foto: Facebook

ČESTITKE SAMO STIŽU

MINA I ALEKSANDAR SU SE UPOZNALI U NIŠKOM KLINIČKOM CENTRU, TAMO SU SE I ZAVOLELI: Sad je stigla sjajna vest

Zajedno možemo mnogo, sami svakako manje - zaključio je dr Milić

Objavljeno:

Klinika za kardiohirurgiju Kliničkog centra u Nišu jedna je od najmodernijih u Srbiji.

Imala je epitet najmodernije, a sada je dobila i novi epitet - ona je najbogatija. Naime, oni mogu da se pohvale još jednom prelepom vešću – za devet meseci tri medicinske sestre postale su mame, a još tri očekuju prinove.

Sve sestre koje su se porodile u ovom periodu na svet su donele trojicu dečaka, a kolege sa klinike, kako se to radi u kolektivima u kojima zaposleni uvažavaju i poštuju jedni druge, novopečene mame obradovale su poklonima.

- Rukovodstvo klinike za Kardiohirurgiju KC Niš posetilo je danas sestra Minu i anestetičara Aleksandra, radnike naše klinike, koji su nedavno dobili sina Tadiju kako bi im uručili donaciju u vrednosti od 120.000 dinara koju čine bebi kolica i krevetac. Mina i Aleksandar su se upoznali na našoj klinici, zavoleli i venčali... - poverio se direktor Klinike za Kardiohirurgjiu dr Dragan Milić.

Rukovodstvo klinike za kardiohirurgiju KC Nis posetilo je danas sestra Minu i anesteticara Aleksandra, radnike nase...

Posted by Dragan Milic on Среда, 02. септембар 2020.

Do sada su, dodaje, imali priliku da u ovih devet meseci uruče tri kolica i tri krevetića jer su pored sestra Mine i sestre Stana i Nataša postale mame.

- Sve tri rodile su sinove. Zadovoljstvo nam je što će klinika u narednih nekoliko meseci imati priliku da uruci još tri donacije jer su još tri naše sestre u drugom stanju i očekuju prinove. Nadam se da nam niko neće zameriti ali svi mi sada na klinici navijamo za devojčice - kaže dr Milić.

On je rekao da ovim donacijama Klinika želi da pokaže da misli na svoje koleginice.

- Ovim donacijama želimo da pokažemo našim dragim damama sa kojima radimo koliko nam znače i da klinika misli na njih.... Zajedno možemo mnogo, sami svakako manje, dodaje dr Milić.

Divne vesti, zar ne?

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima..

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.