POČELA SAM DA POKAZUJEM DA SU MI SE VRATILE EMOCIJE PREMA BIVŠEM, ON JE OTIŠAO U SELO I... Vuk dlaku menja, ali...
Vuk dlaku menja, Foto: Shutterstock

BOLNO ISKUSTVO

POČELA SAM DA POKAZUJEM DA SU MI SE VRATILE EMOCIJE PREMA BIVŠEM, ON JE OTIŠAO U SELO I... Vuk dlaku menja, ali...

Naročito su komplikovani odnosi između bivših partnera

Objavljeno:

Šta je to komplikovana veza? Pa svi znamo. Komplikovano je ono što nije regularno. Ah, ali to podrazumeva sto i jedan pakao, kroz koji prolazimo zato što nekog volimo i ne umemo sa njim da ostvarimo kvalitetnu vezu, ili nismo u stanju da prevaziđemo prepreke, ili pristajemo na delimičnu vezu sa svim mogućim komplikacijama, zato što ne želimo da prekinemo. Komplikovanost uglavnom nije dijagnoza, nego ono na šta pristajemo, jer su nam naša osećanja važnija od svega.

Naročito su komplikovani odnosi između bivših partnera. Jedna devojka je podelila svoju priču. Naime, njen bivši se preselio u njenu ulicu još pre dve godine, ali se nisu često viđali. Međutim, u skorije vreme su opet krenuli da se druže, te mu je ona priznala šta je najviše povredilo.

Spomenula sam mu da me povredio kada je mene pitao za vezu zadnji put i tu noć napio se i pitao još jednu curu za vezu to me srušilo jer ta cura na lošem glasu je, kako sam to spomenula on se počeo zaklinjati i kunuti da se promenio. Od tada sam polako pokazivala da su mi se vratile emocije prema njemu.

Međutim, izgleda da vuk dlaku menja, ali ćud nikada.

On je ovih dana otišao u svoje selo i sinoć mi šalje sliku očapane ruke iz zezanja pitam ga zbog koje si se to rezao... "Nisam se rezao već me jedna cura čapala". Tad sam se naljutila i hladno odgovorila, a on mi je na to reko ne mogu ti reći ime al' mogu da je to moja ljubav bez zaborava.

foto: Printscreen/Ispovesti

Da li ste vi imali sličnih iskustava?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.