NAJVEĆA LAŽ 21. VEKA JE DA SE ŽENE NE PALE NA PARE: Srpkinja otvorila dušu, a onda je devojke poredila sa GARAŽAMA
Ispovest, Foto: Printscreen, Profimedia

AU

NAJVEĆA LAŽ 21. VEKA JE DA SE ŽENE NE PALE NA PARE: Srpkinja otvorila dušu, a onda je devojke poredila sa GARAŽAMA

Muškarac se u takvom odnosu naziva sponzor

Objavljeno:

Sponzoruša je, u pravilu pežorativan, izraz koji opisuje ženu koja kao ljubavnica ili devojka održava vezu sa nekim, obično starijim, muškarcem, a pri čemu joj je glavni motiv novac, materijalna sigurnost i/li luksuz koji joj pruža muškarac. Muškarac se u takvom odnosu naziva sponzor. Ponekad se u širem smislu koristi i za mlade žene koje se iz istih motiva nalaze u braku sa starijim muškarcima.

U današnjem svetu sve je više takvih brakova, iz interesa. Jedna devojka je čak napisala da je najveća laž 21. veka - ,,ja se ne palim na pare i nemam nijednu drugaricu koja se pali''. Dodala je i da ,,ne poznaje nijednu devojku koja se ne pali''.

,,Najveća laž 21. veka je ona "ja se ne palim na pare, i nemam ni jednu drugaricu koja se pali". Zaista neobično kako ja ne poznajem ni jednu koja se ne pali. Poznaje li iko ijednu lepu curu da je u vezi sa nekim siromašnijim od sebe? Ja ne, niti znam ikoga ko poznaje! Slučajnost?! Ništa, moraćemo i mi početi lagati da se ne palimo prvenstveno na izgled, možda onda shvate da se ne može svaka koja ima više od 20 lajkova udati za bogataša. Sad će pametnice početi sa komentarima, ako ste vi tako površni da vam je važan samo izgled, imamo i mi pravo tražiti bogataše... Ne nemate, jer je privlačnost osnovni i sastavni deo ljubavi, interes nije! Mislim da evolucija mora napraviti nešto po tom pitanju, jer očito se nije privikla na ovakvu situaciju licitacije, ona koliko je lepa, on koliko ima pa licitiraj ... To je ko u onoj seriji garažni ratovi, ko više ponudi njegova garaža. Samo je problem šta na Balkanu ima puno lepih garaža, a malo bogataša koji to mogu kupiti.

foto: Printscreen/Ispovesti

Delite li vi mišljenje sa ovom osobom ili ipak poznajete neku devojku koja se udala iz ljubavi?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.