ZBOG KORONE SAM OSTAO ZAGLAVLJEN U INOSTRANSTVU, A ONDA SAM UPOZNAO SRPKINJU NA FEJSU: Ova ispovest je ZAPALILA WEB
Foto: Profimedia

ISKRENO

ZBOG KORONE SAM OSTAO ZAGLAVLJEN U INOSTRANSTVU, A ONDA SAM UPOZNAO SRPKINJU NA FEJSU: Ova ispovest je ZAPALILA WEB

Sprijateljili smo se, muž je tera da radi, dužna mu je za vizu za kartu, za struju, za vodu za ovo, ono... - napisao je on između ostalog

Objavljeno: 12:35h

Korona virus pokazao je, ako ništa drugo, između ostalog i to ko je kakav čovek.

Svakodnevno smo svedoci takvih primera. Jedan Srbin je na sajtu Ispovesti.com objavio svoje iskustvo iz inostranstva, u kojem je ostao zarobljen zbog korone. Naime, on je upoznao ženu koja mu je nesebično pomogla, i saznao njenu pretešku životnu priču koja ga je mnogo dirnula.

Njegove reči vam prenosimo u celosti:

Zbog korone ostao sam zarobljen turista u inostranstvu i bez novca, molio sam naše ljude na fejsu za bilo kakav posao. Jedna žena mi je pronašla posao na crno kod nje u fabrici. Ona radi težak posao koji nije za ženu koja planira bebu. Hladno je, pakuje se teret od 15 do 20kg.

Sprijateljili smo se, muž je tera da radi, dužna mu je za vizu za kartu, za struju, za vodu za ovo, ono.. Lakši posao ne može da nađe zbog korone a on joj računa dugove... Izgubila je bebu ostali trudnički kilogrami. Izmučena, zapuštena fizički, stara čista garderoba, možda njegova iscepane patike.

Bože, koliko đubre i nečovek neko može biti prema svojoj ženi. Bog ti da anđela, dobru ženu, i umesto da stvaraš porodicu, da je čuvaš i štitiš ti je kinjiš.

Ne zanima me kao žena, nemojte me pogrešno shvatiti, pomogla mi je da zaradim za hranu kad sam bio gladan i bez ikog svog ovde. Ne znan kako da joj pomognem. Kaže čeka trajne papire još koji mesec i kraj korone pa će videti šta će.

foto: Prinstcreen/Ispovesti.com

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.