SVI SU SE PITALI GDE JE NESTAO NESTOROVIĆ, DOKTORA KONAČNO PRONAŠLI! Ni slutili niste na kakvom mestu i sa kim
Foto: PRINTSCREEN PINK

krizni štab ga odao

SVI SU SE PITALI GDE JE NESTAO NESTOROVIĆ, DOKTORA KONAČNO PRONAŠLI! Ni slutili niste na kakvom mestu i sa kim

U prethodna dva meseca doktora poznatog doktora nismo imali prilike da gledamo u televizijskim emisijama

Objavljeno:

I dok Krizni štab vanredno zaseda i donosi nova rešenja povodom pojedinih slučajeva nepoštavanja epidemioloških mera, svi se pitaju gde je i šta radi njegova glavna medijska zvezda, prof. dr Branimir Nestorović.

Poznatog srpskog pulmologa i jednog od najistaknutijih članova štaba Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa u javnosti nema još od 5. jula, kada se pojavio u emisiji "Hit tvit" na televiziji "Pink".

U prethodna gotovo dva meseca doktora poznatog doktora nismo imali prilike da gledamo u televizijskim emisijama u kojima je bio redovan gost još od marta, ali se zato u nekoliko navrata oglašavao na društvenim mrežama.

Tako je "kačio" slike iz svog dvorišta, restorana, ali i postavljao članke iz naučnih časopisa o korona virusu.

Danas je, tokom vanrednog zasedanja Kriznog štaba, Nestorović na Instagramu postavio sliku na kojoj se vidi kako se sa porodicom opušta na jednom od prestoničkih bazena.

Podsetimo, dr Nestorović se poslednji put oglasio 5. jula. U jeku priče o vakcinama rekao je da misli da treba da dajemo sigurne vakcine svojoj deci.

- Mislim da treba da se revitalizuje "Torlak" i da mi proizvodimo vakcine i da onda neće biti nikakvih problema. Mi smo izvozili vakcine 35 godina. Što bismo sad uvozili vakcine, pogotovo od tih zapadnih firmi, gde i ne znamo šta dobijamo?! Ljudi su uplašeni i to treba poštovati - rekao je tada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.