Ova deca su ponos Čačka: Za samo dva dana skupili su oko 30.000 dinara za lečenje malog Miloša Zarića (FOTO)
Milošu Zariću potrebna pomoć kako bi normalno prohodao, Foto: RINA

HUMANI LJUDI

Ova deca su ponos Čačka: Za samo dva dana skupili su oko 30.000 dinara za lečenje malog Miloša Zarića (FOTO)

„Sredstva prikupljamo tako što pravimo narukvice, pošto se broj učesnika povećao podeljeni smo u tri grupe i obilazimo različita mesta u gradu gde te naše narukvice i prodajemo“, rekla je Milijana Leposavić članica ove humane družine

Objavljeno:

Da iako su još uvek mali u njihovim grudima kuca veliko srce dokazali su učenici Onovne škole „Filip Filipović“ iz Čačka. Nekoliko mališana pokrenulo je humanitarnu akciju za pomoć dvogodišnjem Milošu Zariću, a onda su se priključila i ostala deca. Za samo dva dana prikupljeno je oko 30 hiljada dinara.

„Sredstva prikupljamo tako što pravimo narukvice, pošto se broj učesnika povećao podeljeni smo u tri grupe i obilazimo različita mesta u gradu gde te naše narukvice i prodajemo“, rekla je Milijana Leposavić članica ove humane družine.

foto: RINA

Ovo društvo ima samo jedan cilj, a to je da mali Miloš ima odrastanje kao i sva ostala deca ovog sveta i njihova akcija za sve je podjednako važna, kao i njegova borba za normalno funkcionisanje u društvu.

„Miloš ima samo dve godine, vrlo je razigrano dete, i sve ovo radimo iz najbolje namere. On ima probleme sa kičmom i potrebno mu je lečenje, trenutno se nalazi u Banji Koviljači, a sredstva su potrebna za određene vežbe”, rekla je Sofija Radulović.

foto: RINA

Slučaj malog Miloša Zarića pre nekoliko sedmica došao je u žižu javnosti, kada su dvojica odraslih Čačana uzeli novac iz kutije u kojima se prikupljala pomoć za njega. Kako bi ovaj dečak normalno prohodao, potebno je da do svoje treće godine primu svu neophodnu terapiju koja je izuzetno skupa.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.