Kakav je bio život pre interneta u Srbiji? Kvin su pevali o Titu, a Eksl Rouz branio Srbe! (VIDEO)
Foto: Profimedia

totalno Genijalno

Kakav je bio život pre interneta u Srbiji? Kvin su pevali o Titu, a Eksl Rouz branio Srbe! (VIDEO)

Svaki kraj u Beogradu, kao i svaka opština u Srbiji, ima svog Đoleta Barona, Miću Prevarajića... Njihove "lovačke priče" ostale su u narodu i prenosile su se s kolena na koleno
Objavljeno: 22:57h

Niko od njih nije razmišljao o posledicama i dokle ta laž može da stigne, ali ni kolika može da postane. Kao grudva snega bačena sa vrha planine...ne zna se šta će se desiti do dna!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ovo su samo neke od legendi koje su se prepričavale u Srbiji, nekih se možda i sami sećate, a neke ćete nam i dodati u komentarima. Verovali ili ne i pre interneta su postojale "male bele laži", zato ne verujte u sve što čujete koliko god zanimljivo i zabavno zvučalo.

1. Seks u igrici Mortal Kombat

Svako ko je tokom 90-ih igrao igrice, igrao je Mortal Kombat. A uvek se provlačila priča kako ortak od ortakovog ortaka, pa njegov komšija može da izvede seksualnu "scenu" u igrici koristeći određene dugmiće. Dakle, ovo je LAŽ! Garantovano još uvek postoji neko ko tvrdi da ako pritisneš dva puta nazad, 3 puta napred, XX pa Y videćeš seksualni čin između Sab Zira i Škorpiona!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.