SVE JE SPREMNO ZA ĐAKE: Škole u ovom gradu u srcu Srbije su spremne da prime učenike 1. septembra
Škole se pripremaju za novu školsku godinu, ilustracija, Foto: EPA/NANDOR VERES

čeka se početak

SVE JE SPREMNO ZA ĐAKE: Škole u ovom gradu u srcu Srbije su spremne da prime učenike 1. septembra

Lokalna samouprava je, kao i do sada, spremna da svim đacima, roditeljima i zaposlenima u obrazovnom sistemu omogući što bolje uslove rada, prenosi Glas Zapadne Srbije.

Objavljeno: 09:36h

Sve škole na teritoriji grada Čačka će spremno dočekati 1. septembar i primeniti sve preporuke i epidemiološke mere, koje treba da se sprovedu, u cilju zaštite dece, rečeno je na danšnjem sastanku gradskog rukovodstva i direktora.

Sve potrebe po pitanju sredstava koja im eventualno nedostaju, škole će dostaviti u pisanom obliku i biće rešavane prema prioritetima. Svaka škola će primeniti model izvođenja nastave u skladu sa svojim planovima i mogućnostima, u saradnji sa roditeljima i učenicima, kako bi se nastavni proces obavljao nesmetano i pre svega u interesu učenika.

Lokalna samouprava je, kao i do sada, spremna da svim đacima, roditeljima i zaposlenima u obrazovnom sistemu omogući što bolje uslove rada, prenosi Glas Zapadne Srbije. Zaključeno je da je neophodno da svako iz svog domena pomogne školarcima da što uspešnije premoste trenutnu situaciju.

Radovi u osnovnim i srednjim školama, koji su u toku, kao i svi planirani projekti će biti realizovani u narednom periodu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.