OPREZ! OVO SU PROMENE U SAOBRAĆAJU KOJE SVAKI VOZAČ NE SME DA NE ZNA! Bolje pročitajte pre sedanja u kola
novi pravila za vozače, Foto: Aleksandar Stojanović

veliki opreZ!

OPREZ! OVO SU PROMENE U SAOBRAĆAJU KOJE SVAKI VOZAČ NE SME DA NE ZNA! Bolje pročitajte pre sedanja u kola

Zbog radova na popravci oštećenog natputnjaka na petlji Nova Pazova do 30. novembra saobraćaj će iz pravca Novog Sada biti premusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku, gde će se odvijati dvosmerno voznom i zaustavnom trakom.

Objavljeno: 09:36h

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu. Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci i petlja Stara Pazova.

Na deonici Pakovraće (Markovica) - Užice izvode se radovi na pojačanom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Radovi se izvode i u tunelu Surduk na putu Kneževići - Bela Zemlja - Užice, trajaće do 10. septembra od 19 do 7 ujutro, a vozila se naizmenično propuštaju.

Na autoputu Vladičin Han - Grdelica u blizini petlje Predejane izvode se radovi zbog kojih je u dužini od oko 500 metara za saobraćaj zatvorena vozna i zaustavna traka, iz smera Vladičinog Hana ka Grdelici. Saobraćaj se preusmerava u preticajnu saobraćajnu traku. Planirani rok završetka radova je 5. septembar.

Na Pančevačkom mostu izvode se radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde u smeru Pančevo - Beograd.

U zoni radova na mostu biće zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi će se izvoditi od 22 do 6 časova, a nedeljom od 7 do 17.

Na autoputu Niš - Bancarevo, u blizini mesta Jelašnica u smeru ka Pirotu za saobraćaj je zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 180 minuta, na prelazu Šid 60 minuta, a na Kelebiji 90.

Na graničnim prelazima Sremska Rača i Batrovci na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 120. minuta.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.