ŽENE DANAS NOSE ISCEPANE FARMERKE, a pre 50 godina... ZBOG OVE TEME RAT MEĐU ŽENAMA SRBIJE, stilisti na aparatima
Koji je vama stil lepši?, Foto: Profimedia, Printscreen

MODA 1950. ILI 2020. GODINE?

ŽENE DANAS NOSE ISCEPANE FARMERKE, a pre 50 godina... ZBOG OVE TEME RAT MEĐU ŽENAMA SRBIJE, stilisti na aparatima

Na društvenoj mreži Tviter pronašli smo jednu zanimljivu objavu koja postavlja pitanje da li se devojkama više dopada moda iz 1950. ili iz 2020. godine

Objavljeno: 08:10h

Moda je nezaobilazan deo svakodnevnice, a kako se otvaraju nova poglavlja kroz istoriju tako i modni kreatori uvode nove trendove.

Na društvenoj mreži Tviter pronašli smo jednu zanimljivu objavu koja postavlja pitanje da li se devojkama više dopada moda iz 1950. ili iz 2020. godine.

Ova korisnica ove društvene mreže je navela da se njoj dopada moda iz '50-ih i '60-ih godina, ali da nažalost tada nije postojala.

Još jedna korisica se složila da joj se više dopada moda koja je bila aktuelna 1960. i 1970. godina i navela je da je odeća tada bila mnogo ženstvenija od pantalona sa rupama koja su modni trend proteklih par godina.

I ova devojka se složila sa njima i navela da je sada moderno da žensko ne liči ni na šta. Kako ona kaže "svako vreme nosi svoje breme, pa tako i moda", ali ističe i da je uostalom, sloboda bitna.

U moru devojaka koje su se pronašle u ovoj polemici, našao se i jedan gospodin.

On je naveo da nisu sve žene tada imale savršen struk kao što se vidi na slici, i da su se tada nosili steznici i ko zna kakvi sakriveni "mučiteljski" komadi odeće, kako bi žena izgledala lepše za svog muža.

Svojim komentarom nam je ukazao da je i tada bilo problema, i da za razliku od tada danas žena makar bira šta želi da obuče.

Ova korisnica je istakla da se njoj za razliku od prethodnih više dopada moda danas. Ona navodi da razlog za to nije ova slika, već pravo da žene ne budu šablonske.

Ona kaže da žene tada nisu bile srećne, i da možda danas većina nema ukusa i stila ali da joj to smeta daleko manje od tadašnjeg "žena mora znati gde joj je mesto".

Takođe je rekla da devojke koje žele i danas mogu da se oblače u stilu '50-ih godina bez problema tadašnjeg vremena.

Mnogi su se složili da je poređenje na slici pomalo bezveze, i da je trebalo staviti i sliku sređenih devojaka u haljinama i za 2020. godinu.

A ovaj korisnik je naveo ono što je možda i najbitnije, a to je da se o ukusima ne vredi raspravljati, i da svako ima pravo da bira šta je njemu lepo ili ne.

Šta vi mislite, i koja se lično vama moda više dopada?

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.