NOVI UDAR MARINIKE TEPIĆ NA NOVINARE AMG I KURIRA: Pokušala da ZASTRAŠUJE, odmah je dobila JASAN ODGOVOR
Gospođo, Vi se mentalno "detonirate" skoro svaki dan, a tužilaštvo ne reaguje, Foto: Natalija Atanacković

razotkrivanje

NOVI UDAR MARINIKE TEPIĆ NA NOVINARE AMG I KURIRA: Pokušala da ZASTRAŠUJE, odmah je dobila JASAN ODGOVOR

Usledio je brutalan odgovor predsednice vlade

Objavljeno: 14:29h

Potpredsednica SSP, stranke Dragana Đilasa, Marinika Tepić, danas je nastavila da napada Kurir, koji posluje u sastavu Adria Media Grupe.

Ona je na konrferenciji za novinare još jednom pokušala da zastraši novinare i spreči dalje pisanje ovog medija o poslovanjima njenih šefova, ali je odmah dobila jasan odgovor.

Kako Kurir navodi, "Dragan Đilas i Dragan Šolak preko Đilasove potpredsednice Marinike Tepić ponovo su udarili na Kurir. Tepićeva, kao deo političkog krila poslovno-interesnog lobija na čijem su čelu Đilas i predsednik Junajted grupe, napada našu redakciju s namerom da nas zaplaši i izvrši pritisak da prestanemo da pišemo o svim mutnim poslovima pomenutog lobija. Sve što Tepićeva radi u poslednje vreme je, kako se čini, isključivo u korist tog poslovno-interesnog lobija"

Iz redakcije Kurira dalje objašnjavaju:

- Međutim, naša poruka je jasna - nismo se uplašili i nećemo prestati da pišemo o svim vašim mutnim poslovima. Ovakvi napadi samo će nas dodatno motivisati da nastavimo sa istraživanjem afera, otkrivanjem i objavljivanjem istine. Nastavićemo sa još većim žarom da raskrinkavamo sve vaše kombinacije i pozadinu napada na Kurir, ali i na Telekom, koji je, kao jaka domaća kompanija, na tržištu direktan konkurent Junajted grupi. Napadi Tepićeve na našu medijsku kuću traju nedeljama. Matrica po kojoj ona nastupa na konferencijama gotovo da je identična načinu na koji Junajted grupa, preko svojih medija, mesecima napada Telekom i Kurir.

Inače, Marinika Tepić je u javnosti poznata kao političarka koja često iznosi neproverene informacije.

Niz neistina koje je iznela je prilično dug, ali javnost je posebno ostala u šoku kada je tvrdila da se u vojnoj ustanovi "Morović" gaji marihuana, ali je vrlo brzo se ispostavilo da je Tepićka lagala, jer je na tom mestu farma koka nosilja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.