PRE 15 DANA SAM S NJIM PRIČAO O KORONI, MNOGO SE PAZIO, A DANAS JE PREMINUO: Komšijinu ispovest svi moraju da čuju
Koronavirus, ilustracija, Foto: Twitter printscreen, Profimedia

nije vredelo

PRE 15 DANA SAM S NJIM PRIČAO O KORONI, MNOGO SE PAZIO, A DANAS JE PREMINUO: Komšijinu ispovest svi moraju da čuju

Uprkos merama opreza, ovaj čovek nije uspeo da se sačuva

Objavljeno:

Milan Žunić je na Tviteru rešio da ispriča priču o svom komšiji koji je preminuo od komplikacija zbog Covida 19 uprkos strogim merama opreza.

Kako je naveo, njegov komšija i on su pre 15 dana pričali o tome koliko je bitno da se poštuju mere opreza, nose maske i rukavice kako bi se zaštiti od zaraze. Nažalost, uprkos tome što se svakodnevno štitio, njegov komšija nije uspeo da izbegne zarazu, a potom da od nje i premine.

- Danas je moj prvi komšija preminuo od CoV19. Pre petnaestak dana razgovarasmo o ozbiljnosti situacije. On je tada bio apsolutno stabilnog zdravlja. Apelujem ljudi, nosite maske i sve što je potrebno da sačuvate svoje zdravlje, napisao je Žuni na svom Tviter nalogu.

Dodao je kako mu se komšija pridražavao svih mera, kao i da se tadašnji razgovor sa njim odnosio upravo na činjenicu da se moramo paziti.

Mnogi ljudi su ostali u čudu jer se po svemu sudeć, čovek pazio.

Podsećamo, u poslednja 24 časa u Srbiji su zvanično još tri osobe preminule od posledica koronavirusa, pa je ukupan broj žrtava povećan na 698, objavilo je Ministarstvo zdravlja.

Od poslednjeg preseka stanja u Srbiji, na koronavirus je testirano 6.939 osoba, a registrovano je 109 novih slučajeva.

Na respiratorima je 46 osoba. U Srbiji je od početka epidemije potvrđeno ukupno 30.657 slučajeva infekcije. Ukupno je 931 osoba hospitalizovana. Procenat smrtnosti je 2,28 odsto.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.