Da li je ovo najveća laž o Arkanu?! Prodavao je oružje Hrvatima, a uradio je nešto još strašnije!
Foto: Profimedia

ovo šokira!

Da li je ovo najveća laž o Arkanu?! Prodavao je oružje Hrvatima, a uradio je nešto još strašnije!

Mrtvi ne mogu da se brane, pa je moguće da je ovim bačena ljaga na Arkana, koja će zaboleti i njegovu porodicu, i sve koji ga vole i poštuju.
Objavljeno: 16:50h

Josip Manolić, hrvatski političar, bivši premijer Hrvatske i visoko pozicionirani UDBA-aš otkrio je u svojim memoarima, ali i iu intervjuima jednu činjenicu o Arkanu koja je ili najveća laž na račun čuvenog vođe tigrova, ili najveće razočarenje za sve koji u njemu vide junaka.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je u svojoj knjizi "Politika i domovina" otkrio da je Hrvatska od Željka Ražnatovića - Arkana kupila 12 šlepera oružja i da je Arkan Hrvatskoj za dva miliona maraka prodao kasetu sa snimcima masakra na “Ovčari”.

"Ostaje mi sada spomenuti dva najvažnija događaja oko Arkana, za koje mislim da ne bi smeli ostati državnom tajnom, ma kako to neki još danas žarko žele", piše Josip Manolić na 232. stranici nedavno objavljenih političkih memoara Politika i domovina.

Željko Ražnatović Arkan još je tokom istrage i boravka u Remetincu, i pre režiranog suđenja, postao dobavljač oružja za potrebe Republike Hrvatske. Početkom 1991. godine, tačnije, te godine, Republika Hrvatska kupila je njegovim posredovanjem od njegove firme iz vojnog skladišta u Batajnici mnogo oružja, pretežno kalašnjikove AK 47 i protivtenkovsko naoružanje. Bila je reč o dvanaest šlepera oružja" - piše ovaj Hrvat.

Arkanov prijatelj broj 1: Odležao je robiju zbog njega, a nije pisnuo, opevao ga je i Čorba! (VIDEO)

foto: Profimedia

Nastavlja:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.