OD SREDE ZA PODGORICU I TIVAT: Er Srbija OBNAVLJA LETOVE za Crnu Goru
Er Srbija, Foto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI, Ilustracija

KONAČNO

OD SREDE ZA PODGORICU I TIVAT: Er Srbija OBNAVLJA LETOVE za Crnu Goru

Planirano je da Er Srbija ka Podgorici saobraća do 15 puta nedeljno

Objavljeno:

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija će od srede, 19. avgusta, letom na relaciji Beograd-Tivat, ponovo uspostaviti vezu sa crnogorskim primorjem, a istog dana će realizovati i prvi let iz srpske prestonice ka Podgorici.

Kako je saopšteno iz Er Srbije, u planu je da se do kraja letnje sezone obavi najviše 296 letova na linijama do Crne Gore.

“Veoma sam zadovoljan što su se stekli uslovi za ponovno uspostavljanje avio-saobraćaja do Tivta i Podgorice. Planirano je da naši putnici do kraja letnje sezone imaju na raspolaganju gotovo 60.000 sedišta na linijama između Srbije i Crne Gore“, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije.

On je dodao da će Er Srbija nastaviti da pažljivo prati razvoj situacije i da će saobraćaj sa Crnom Gorom kontinuirano prilagođavati eventualnim promenama u ograničenjima putovanja i tražnji.

Prema trenutnom redu letenja, planirano je da Er Srbija ka Podgorici saobraća do 15 puta nedeljno. Na liniji do Tivta, planirano je da nacionalni avio-prevoznik leti do 16 puta nedeljno.

Er Srbija će od 21. avgusta, takođe, ponovo uspostaviti letove između Niša i Tivta. Letovi će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom, do 20. septembra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.