SMEDEREVCI U ŠOKU! Posle misteriozne crne prašine građane sada muči NOVA "ČUDNA PADAVINA"
Foto: Youtube printscreen

šok

SMEDEREVCI U ŠOKU! Posle misteriozne crne prašine građane sada muči NOVA "ČUDNA PADAVINA"

Kako je rekao, tačnih informacija još nema i građani Smedereva nisu dobili nikakva objašnjenja za ono što se dešava proteklih nedelja

Objavljeno: 19:11h

amo nekoliko dana posle misteriozne prašine koja je prekrila Smederevo i zabrinula stanovnike ovog grada, sada se pojavila "nova padavina" - čelični opiljci.

- Od sinoć imamo i "novu zanimaciju" u Smederevu, nije više crna prašina, sad su čelični opiljci - kaže za "Blic" Kolja Krstić, koordinator pokreta "Tvrđava" u Smederevu.

Kako je rekao, tačnih informacija još nema i građani Smedereva nisu dobili nikakva objašnjenja za ono što se dešava proteklih nedelja.

- Nikakve informacije nemamo, inspektor je na odmoru, nije se javio. Sinoć su nam se ponovo javili meštani koji žive u naseljima oko Železare, kažu da na njih pada nešto nalik čeličnim opiljcima. Ovaj snimak od sinoć, napadalo je na kožu za kratko vreme provedeno napolju – objasnio je Krstić.

foto: Screenshot

Podsetimo, pre samo dve nedelje Smederevci su imali problem sa crnom prašinom koja je preplavila grad. Za misteriozni crni prah koji je utvrđeno da potiče od specifične rude - siderit čija su svojstva takva da se njenim pomeranjem stvara prašina koju je vetar raznosio.

Stanovnici Smedereva nisu još uvek dobili odgovore na pitanja koja ih muče, a ticala su se misterioze prašine i njenog uticaja na zdravlje, da bi ih već sinoć sačekalo novo iznenađenje u vidu "padavina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.