Kopile, zašto plačeš? Ispovest devojke iz Kladova kojoj je otac izbijao mlečne zubiće udarcima!
Foto: Stock

13 godina pakla

Kopile, zašto plačeš? Ispovest devojke iz Kladova kojoj je otac izbijao mlečne zubiće udarcima!

13 godina smo brat i ja preživljavali pakao, prijavljivali smo slučaj 10 puta, bežali od kuće 10 puta, ali nam niko nije pomogao! Odrasteš u sredini gde je nasilje u kući normalno, ne znaš za drugi obrazac ponašanja!
Objavljeno: 12:39h

Juče je Srbiju šokirao slučaj dečaka od 16 godina koji je preko Fejsbuka tražio pomoć i zaštitu od nasilnog oca za sebe i sestru.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Samo dan kasnije javila nam se devojka koja je živela u istom selu, Kostolu, na 3 km od Kladova i preživela sličnu priču sa svojim ocem.

- 13 godina smo brat i ja preživljavali pakao, prijavljivali smo slučaj 10 puta, bežali od kuće 10 puta, ali nam niko nije pomogao! Odrasteš u sredini gde je nasilje u kući normalno, ne znaš za drugi obrazac ponašanja.

foto: Stock

Ovo je pismo dečaka iz Kladova koje je potreslo Srbiju: Ako neko pročita ovo, sestra i ja ne možemo da izdržimo! (FOTO)

Ćutale su komšije, svoj posao nisu radile ni socijalne službe, policija je dolazila da smiri oca, nekad ga i odvodila, ali uvek puštala.

“Da me pita neko kada sam dobila prvi šamar verujte mi da ne bih znala, moja mama kaže da je to bilo kada sam bila beba, imala sam godinu dana. Puzala sam, i dirala neke njegove stvari, onda me je uhvatio za uho i ošamario. Mama kaže da sam bila modra dve nedelje”, započinje svoju strašnu ispovest M.V.

foto: Stock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.