DRAMA NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Đorđe je imao urađen BRZI TEST, pokazao ga je graničarima, a onda je usledio ŠOK!
Ilustracija, Foto: RINA

ŠTA SAD?

DRAMA NA GRANICI SA CRNOM GOROM: Đorđe je imao urađen BRZI TEST, pokazao ga je graničarima, a onda je usledio ŠOK!

Nadležni apeluju da su prvih nekoliko dana vrlo moguće odrećene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prelaza sa Crnom Gorom

Objavljeno: 10:13h

I pored toga što su prvi putnici prošli granični prelaz Gostun i ušli u Crnu Goru, neki ipak nisu bili te sreće i pored negativnog testa na koronu vraćeni su sa Dobrakova.

Đorđe Vučković noćas je krenuo iz Beograda, izašao iz Srbije a na ulazu u Crnu Goru dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

"Vratili su me rekavši da taj test ne važi. Ne znam šta je sporno jer taj brzi test upisan kao jedan od kruterijuma za prelazak. Celu noć sam putovao iz Beograda, da bi me sada umesto mora dočekao ovaj hladan tuš", kaže za RINU Đorđe. Nadležni apeluju da su prvih nekoliko dana vrlo moguće odrećene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prelaza sa Crnom Gorom. "Sada ću ići u Neum, bar tamo nema nikakvih peripetija za ulazak", rekao je Đorđe. Kao uslov za ulazak u Crnu Goru prema prvim informacijama pristiglim iz Crne Gore srpskim državljanima neophodan je negativan PCR ili ELISA test na koronavirus, ne stariji od 72 sata, kao i da građani nisu bili poslednjih 15 dana u zemljama kojima je su granice sa Crnom Gorom i dalje zatvorene.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.