VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE U SRBIJI: Od danas radovi na deonici petlja Pećinci-petlja Šimanovci
Od danas radovi, Foto: Filip Plavčić

OBRATITE PAŽNJU

VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE U SRBIJI: Od danas radovi na deonici petlja Pećinci-petlja Šimanovci

Auto-put E-75, petlja ''Aleksinački rudnici'' - petlja ''Aleksinac'', do 4. septembra radovi na popravci kolovozne konstrukcije

Objavljeno:

Na auto-putu E-70, deonica petlja Pećinci - petlja Šimanovci - danas do 10.00 časova do 25. avgusta radovi na kolovozu.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci - Pećinci, a saobraćaj će se odvijati dvosmereno desnom kolovoznom trakom, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

U toku su radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo - Beograd.

U zoni radova na mostu za saobraćaj zauzeta desna, a saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi se izvode od 22.00 do 06.00č, a nedeljom od 07.00 do 17.00č. Planirani rok završetka je 24. avgusta.

Auto-put E-75, petlja ''Aleksinački rudnici'' - petlja ''Aleksinac'', do 4. septembra radovi na popravci kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda prema Nišu. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

Mladenovac - Smederevska Palanka, Selters banja nadvožnjak (gradski deo) - do 25. avgsuta od 07.00 do 17.00č, radovi na frezovanju i presvlačenju kolovoza (drž. put II A reda broj 147). U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac državni put I B reda broj 25, Selters banja - nadvožnjak Drapšin.

Obilaznica oko Beograda, na mostu broj 15, (most preko Topčiderske reke) - od 11. avgusta od 07.00 do 17.00č, radovi na zameni oštećenih dilatacija, u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka 11. oktobar.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.