CRNA GORA U PONOĆ OTVORILA GRANICU ZA SRBE! Puštaju sve one koji ispune OVAJ USLOV
Ilustracija, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/KOČA SULEJMANOVIĆ

KONAČNO

CRNA GORA U PONOĆ OTVORILA GRANICU ZA SRBE! Puštaju sve one koji ispune OVAJ USLOV

Montenegroerlajns najavljuje da će od 19. avgusta obnoviti avio- liniju sa Srbijom. Leteće se dva puta dnevno iz Beograda ka Podgorici i Tivtu

Objavljeno: 07:53h

Crna Gora je od ponoći otvorila granicu sa Srbijom, Bosnom i Hercegovinom, Albanijom i Makedonijom, ali i za državljane SAD.

Uslov za ulazak u zemlju je negativan pi-si-ar ili pozitivan rezultat antitiela na novi koronavirus dobijen Elisa serološkim testom, ne stariji od 72 sata.

Do sedam sati jutros nije bilo moguće preći prelaz Dobrokovo zbog toga što se čekao dolazak sanitarnog inspektora koji kontroliše sve testove, javio je reporter RTS-a.

Montenegroerlajns najavljuje da će od 19. avgusta obnoviti avio- liniju sa Srbijom. Leteće se dva puta dnevno iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti Crne Gore odlučilo je da otvori granice za državljane zemalja regiona i SAD uz određene uslove, uz negativan pi-si-ar ili serološki Elisa test.

U Srbiji je moguće obaviti serološke i pi-si-ar testove na lični zahtev građana. Cene su 1.200 dinara za serološki test i 6.000 za pi-si-ar test.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.