Haos na putevima u Srbiji! Sve vrvi od automobila, a evo i zašto! (VIDEO)
Foto: Nebojša Mandić

krkljanac

Haos na putevima u Srbiji! Sve vrvi od automobila, a evo i zašto! (VIDEO)

Ako ne morate, ne putujte nigde, gužve su neviđene!
Objavljeno: 14:26h

Talas pojačanog saobraćaja u danima vikenda može izazvati ponovo duge kolone i zadržavanja, kako na pojedinim graničnim prelazima, tako i na glavnim putnim pravcima u našoj zemlji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Zbog visokih dnevnih temperatura za duža putovanja treba koristiti rane jutarnje ili kasnije popodnevne sate, praviti češće pauze u vožnji i konzumirajti više vode.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije RS, trenutno se beleže zadržavanja na ulazu u zemlju iz pravca Hrvatske na graničnom prelazu Batrovci, gde vozila čekaju oko 90 minuta, dok se na prelazu Šid zadržavaju oko sat vremena.

Takođe na ulazu u zemlju na prelazu Horgoš čeka se oko 90 minuta. Vreme zadžavanja na graničnim prelazima je relativno i vrlo često promeljivo, posebno u turističkoj sezoni u kojoj se nalazimo.

Iz Puteva Srbije apeluju na maksimalan oprez i strpljenje vozača, s obzirom da nas očekuje najfrekventniji vikend u godini.

Evo i zašto:

Veliki broj turista, pre svega iz Zapadne Evrope, Turske i drugih država odlučio se da za tranzit, u odlasku i povratku sa turističkih destinacija, pre svega Grčke, koristi našu državu i puteve.

Snimci sa terena pokazuju da su gužve zaista ogromne!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.