1 SRPSKI GRAD DANAS NEMA NOVOOBOLELE OD KORONE!
Najviše novozaraženih u Podunavskom okrugu je u Smederevu, Foto: EPA-EFE/Antonio Lacerda

SMEDEREVSKA PALANKA DANAS BEZ KORONE

1 SRPSKI GRAD DANAS NEMA NOVOOBOLELE OD KORONE!

U Petrovcu na Mlavi zabeleženo je ukupno 165 pozitivnih, Malom Crniću 10, Kučevu 31, Žagubici devet, Žabarima 17, Golupcu 14, Velikom Gradištu 40

Objavljeno:

Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje Požarevac, u Podunavskom okrugu potvrđeno je 25 novozaraženih, dok je u Braničevskom okrugu broj pozitivnih na virus korona veći za pet.

Najviše novozaraženih u Podunavskom okrugu registrovano je u Smederevu - 22, saopštila je direktorka Z ZJZ Požarevac Ana Jovanović.

U Velikoj Plani registrovano je još tri slučaja pozitivna na virus korona, dok je Smederevska Palanka jedina opština u Podunavskom okrugu u kojoj danas nije bilo novozaraženih.

Od početka epidemije do danas, u Podunavskom okrugu zabeleženo je ukupno 1.081 pozitivan na virus korona od 7.533 obrađenih uzoraka, od čega u Smederevu 591, Smederevskoj Palanci 333 i Velikoj Plani 157.

Kada je u pitanju Braničevski okrug, novozaraženi su registrovani samo u Požarevcu - jedan i Petrovcu na Mlavi - četiri.

Od početka epidemije u tom okrugu ukupno je registrovano 573 slučajeva Covid 19 od 6.801 testiranih uzoraka, a najviše pozitivnih registrovano je u Požarevcu 287.

U Petrovcu na Mlavi zabeleženo je ukupno 165 pozitivnih, Malom Crniću 10, Kučevu 31, Žagubici devet, Žabarima 17, Golupcu 14, Velikom Gradištu 40.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.