RAZMAŽEN JE DO ZLA BOGA, NEĆU NI POKUŠAVATI DA SE PRAVDAM: Upoznajte Lea, ljubimca vaše omiljene voditeljke Olje
Upoznajte Lea, Foto: Privatna arhiva

ESPRESO LJUBIMAC

RAZMAŽEN JE DO ZLA BOGA, NEĆU NI POKUŠAVATI DA SE PRAVDAM: Upoznajte Lea, ljubimca vaše omiljene voditeljke Olje

Mi smo njeni stalni gosti, a sada je ona odlučila da sa nama podeli priču o Leu, minijaturnom pinču

Objavljeno:

Otvorene reakcije na udarne priče predstavljaju koncept emisije „Redakcija“, koja se emituje radnim danima od 13 časova na Kurir TV.

Svakodnevno se, u prepoznatljivom stilu, redakcija Kurira bavi aktuelnim temama i naslovima iz štampanih i onlajn medija. Voditeljka i urednica emisije je harizmatična Olja Lazarević.

Mi smo njeni stalni gosti, a sada je ona odlučila da sa nama podeli priču o Leu, minijaturnom pinču:

,,Reč je o minijaturnom pinču, koji je ubeđen da je doberman u najmanju ruku, zove se Leo i ima 10 godina. Kad kažem da je ubeđen da je doberman to se odnosi na njegovu prgavu i neustrašivu narav, verujem da zaista nije svestan da ima svega 25 cm i oko 5 kg! Često napada veće pse od sebe nesvestan da mogu da ga pojedu u jednom zalogaji, da iskoristim repliku iz "Kengura" : Što ulaziš u frku kad si slabiji?!

foto: Privatna arhiva

Dobila sam ga na poklon od mame na prvoj godini fakulteta i od tada smo bili nerazdvojni, do te mere da je spavao sa mnom u krevetu. Da razmažen je do zla boga, neću ni pokušavati da kažem nešto u svoju odbranu voli da jede apsolutno sve, a regulator sitosti ne zna šta je, mogao bi da jede dok mu ne pozli pa onda opet ispočetka!

Pored njega u dvorištu imamo i dve mačke, nisu baš u najboljim odnosima mada se tolerišu. U mnogo gorim odnosima je sa mojom braćom, njih baš nikako ne podnosi i kad god neki od njih dvojice prođe Leo mora da ih isprati uz glasan lavež. Osim mene, gotivi moju mamu, sa kojom je ostao u našoj kući kad sam se ja udala i preselila u stan.

foto: Privatna arhiva

Strahovala sam kako će se ponašati kad se porodim, jer je jaaaakooo ljubomoran i ne dozvoljava nikome da mi priđe, međutim iznenađujuće dobro je prihvatio bebu i sada mu dozvoljava sve ono što ne bi čak ni meni - od uvrtanja ušiju do štipanja, neće ni da zucne. Tako da verujem da je shvatio kakva je nova hijerarhija i prihvatio svoju sudbinu. Sada smo razdvojeni, kao što rekoh, ostao je u dvorištu i kući sa mojom mamom, viđamo se vikendom i svaki put me dočeka sa podjednakim oduševljenjem, ponekad pomislim da je na ivici srčanog udara od sreće obožava duge popodnevne dremke i bude baš nervozan ako ne uglavi tu dremku negde u toku dana, čini mi se da što je stariji sve je veća beba. Povremeno, kad ostane sam u kući voli da izvuče neku moju majicu, šorc, pidžamu, šta mu već padne pod šape, legne na nju, a ponekad i pojede veći deo te iste majice. Zašto? Zato! U suštini je to jedan pametan, tvrdoglav, prgav mali pas. Ali potpuno blesav i kad nekog zavoli onda mu je zauvek veran.''

foto: Privatna arhiva

Ukoliko želite da baš vaš ljubimac postane zvezda naše nove rubrike, pošaljite nam njegovu priču i fotografije na ljubimac@espreso.co.rs

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.