SOFIJA MAŠE SRBIJI I KAŽE HVALA LJUDI, SAD IDEM DA SE BORIM: Uskoro kreće na najvažnije putovanje u životu! (VIDEO)
Sofija Markuljević, Foto: Printscreen

UJEDINILA JE SRBIJU

SOFIJA MAŠE SRBIJI I KAŽE HVALA LJUDI, SAD IDEM DA SE BORIM: Uskoro kreće na najvažnije putovanje u životu! (VIDEO)

Ona će uskoro dobiti injekciju koja je skuplja od zlata

Objavljeno:

Mala beba Sofija Markuljević dobila je jednu bitku! Iako je delovalo da je nemoguće sakupiti 2, 4 miliona za njeno lečenje protiv podmukle bolesti SMA, tip 1, uspeli su! Novac je sakupljen, a ostalo je samo da Sofija dobije rat.

Ona će uskoro dobiti injekciju koja je skuplja od zlata, i koja je jedina šansa za njeno izlečenje.

Mala princeza Sofija čeka polazak na najbitniji životni put, a njeni roditelji su u grupi u kojoj su i do sada kačili informacije o sakupljanju novca sada objavili snimak ove male heroine koja obučena u roze boju koja maše ručicama.

Oni su u opisu napisali da je situacija sa koronom otežala procedure, ali da su strpljivi i čekaju polazak.

- Drugari, Sofija vas pozdravlja i svima vam maše. Ova situacija sa koronom je dodatno otežala i onako komplikovane procedure, ali mi smo strpljivi i čekamo polazak. Još jednom, hvala svima što ste uz nas! - napisali su Sofijini mama i tata.

Podsetimo, neverovatan iznos od 2,1 milion dolara za lečenje male Sofije Markuljević, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, prikupljen je nakon četiri meseca borbe.

Inače, Sofija se rodila kao zdravo dete sa ocenom 9. Tokom prvog meseca života izgledala je kao i sve zdrave bebe, ali već u drugom mesecu Sofija potpuno prestaje da pomera ruke. Pedijatar je tada uputio na neurološki pregled.

Zahvaljujući izuzetnoj stručnosti lekara, sa dva i po meseca je utvrđeno da je u pitanju retka, ali izuzetno progresivna i smrtonosna neuromišićna bolest - Spinalna mišićna atrofija tip I.

Više o Sofiji pročitajte klikom na link OVDE.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / S.T.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.