POJAVIO SE OGLAS NA INTERNETU! Nudi se 3.000 dinara po satu, a evo šta se sve traži od KANDIDATA!
Posao na internetu, Foto: Shuterstock

ovo je hit

POJAVIO SE OGLAS NA INTERNETU! Nudi se 3.000 dinara po satu, a evo šta se sve traži od KANDIDATA!

Lični asistent treba da ga budi svako jutro uz kafu, da organizuje njihov dan, ali i da nešto skuva, očisti i odgovora na pozive 24 sata dnevno

Objavljeno: 17:45h

Jedna osoba odlučila je da potraži pomoć ličog asistenta, a njegovi zahtevi za posao šokirali su brojne ljude koji su čitali oglas

Anonimni oglas kaže da će „srećni“ uspešni kandidat raditi za „veliku poznatu ličnost“ sa više od 10 miliona pratilaca na društvenim mrežama. Radiće osam sati dnevno, ali mora biti dostupan 24 časa, kako bi obavio stotine malih zadataka odjednom.

Lični asistent treba da ga budi svako jutro uz kafu, da organizuje njihov dan, ali i da nešto skuva, očisti i odgovora na pozive 24 sata dnevno, ali i da moraju da budu spremni za putovanje bilo gde i bilo kada.

Ukoliko biste pristali na ove uslove, morate da imate i svoj auto i da budete spremni da vodite veliku zvezdi, gde god ona to želi, kao i da joj pomognete oko pakovanja i raspakivanja za put.

Za ove usluge bićete plaćani od 25-30 dolara (2.500 do 3.000 dinara) na sat. Ono što je najviše šokiralo je da ovaj oglas ima preko 11 hiljada lajkova, a jedan od komentara kaže da bi asistent morao da se preseli, jer nikada ne bi bio kod kuće.

Bonus video:

(Espreso,rs/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.