SVAKOM KO SLAVI OLUJU JE*EM OCA, MAJKU I PORODICU, I DA IH STIGNE KLETVA! Svi pričaju o profesoru Pravnog fakulteta
Svetislav Kostić, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, Foto: Printscreen, Tanjug/Arhivska/Vladimir Dimitri

mnogi su ga podržali

SVAKOM KO SLAVI OLUJU JE*EM OCA, MAJKU I PORODICU, I DA IH STIGNE KLETVA! Svi pričaju o profesoru Pravnog fakulteta

- Može neko da misli da sam ja prost, ali ja mislim da na ovu temu nema drugačijeg razgovora nego ovako, započeo je profesor....

Objavljeno: 13:49h

Svetislav Kostić, profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, je na svom Fejsbuk profilu napisao kako se oseća kada čuje da je neko u stanju da slavi Oluju i opravdava zločine koji su se tamo dogodili.

On nije mogao da izdrži pa je na prost i vulgaran način napisao šta oseća kada čuje tako nešto, a onda je podsetio javnost da je zemlja Srbija otadžbina svakome od nas i da su kako kaže, braća Krajišnci u Srbiji kod svoje kuće, kao i da je zato važno da čuvamo našu jednu kuću - Srbiju.

- Može neko da misli da sam ja prost, ali ja mislim da na ovu temu nema drugačijeg razgovora nego ovako:

Svakom ko slavi zločin nad srpskim narodom za vreme Oluje, ko se tom zločinu raduje, ko za njega ima razumevanja ili ko ne misli da je to bio zločin je*em oca, majku i celokupnu porodicu redom i zelim da ih stigne kletva dečije suze sa izbegličkog traktora.

A i ove, kao i svake godine, ali i svakog dana, da se podsetimo da je Srbija majka i otadžbina svakome od nas i da su naša braća Krajišnici u Srbiji kod svoje kuće i da je baš zato mnogo važno da čuvamo i volimo našu jedinu kuću, Srbiju. I da je Srbija naša i da smo je dostojni samo ako iz nje nikada ne krenu nečije izbegličke kolone i ako borba za nju nikada ne bude uzrok dečije suze na izbegličkom traktoru. Jer, onda je i naša borba prokleta. Čuvajmo svetinje, napisao je profesor na svom Fejsbuku.

Kako stoji na sajtu Pravnog fakulteta u Beogradu, Kostić je vanredni profesor na fakultetu, a predaje, "Poresko pravo" i "Pravo međunarodnih poreskih ugovora".

Profesor se visoko rangira kada je u pitanju javno ocenjivanje, sa prosečnom ocenom 4,56. Profesora Svetislava Kostića možete oceniti OVDE.

Ipak, obzirom na ovakav rečnik, ali i činjenicu da je akademski građanin koji predaje na Pravnom fakultetu u Beogradu, mnogi su se našl u čudu, ali je bilo i tviteraša koji mu ništa nisu zamerili u ovakvom obraćanju.

Bonus video:

(J.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.