Jeste li čuli za salone za vaške? O da, postoje, i to kod nas!
Foto: Zorana Jevtić

neverovatna ideja

Jeste li čuli za salone za vaške? O da, postoje, i to kod nas!

Kada su videli da saloni ovog tipa postoje u svim svetskim centrima, u Londonu, Njujorku, Parizu ili Rimu, smatrali su da i Beograd zaslužuje jedan takav.
Objavljeno: 11:57h

Vlasnici prvog salona u Srbiji, koji je specijalizovan za trebljenje vaški, za postojanje ovakvog tipa salona čuli su od prijatelja koji su boravili u Španiji.

Oni su tamo "zaradili" vaške, borili se s njima neko vreme, a zatim ih se jednostavno rešili posetom specijalizovanom salonu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada su videli da saloni ovog tipa postoje u svim svetskim centrima, u Londonu, Njujorku, Parizu ili Rimu, smatrali su da i Beograd zaslužuje jedan takav. Od skora su se proširili i na Novi Sad.

A posla, verovali ili ne, itekako ima:

foto: Reuters

- Iako se o njemu ne govori mnogo, usled ukorenjenih predrasuda, problem vaši u kosi dosta je raširen, naročito kod predškolske i školske dece. Iako postoji zabluda da su vaši u kosi prisutne samo u sredinama sa neadekvatnom higijenom, istina je da se pedikuloza pojavljuje u svim društvenim slojevima, u svim delovima grada, u državnim i privatnim dečjim kolektivima. S obzirom na način igre dece u vrtićima i školama i blizak kontakt koji se tom prilikom ostvaruje, vaške se relativno brzo mogu raširiti u odeljenju ili vrtićkoj grupi - kažu iz "Head Clean".

Njijove mušterije su i roditelji koji se dugo bore sa vaškama, ali i oni koji žele da brzo i jednostavno reše ovaj problem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.