KONAČNO, LEPE VESTI ZA SRBIJU! Rođene sestre se porodile istog dana u Čačku, i dobile treće dete!
Beba, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ Attila Balazs

DIVNA VEST

KONAČNO, LEPE VESTI ZA SRBIJU! Rođene sestre se porodile istog dana u Čačku, i dobile treće dete!

Ovo je neverovatno

Objavljeno:

Nevena Kovačević i Bojana Pantović Đurić, sestre iz Čačka, porodile su se u isti dan u čačanskom porodilištu. Dobile su sinove, a da slučaj bude još interesantniji, obe su dobile treće dete.

U čačanskom porodilištu kažu da ne pamte da su do sada imali porođaj dve rođene sestre u istom danu i da su obe dobile treće dete.

- Zaista nesvakidašnja situacija. Porođaji su prošli u najboljem redu i one će verovatno ove sedmice biti puštene kućama - kažu iz porodilišta.

Nevenin suprug Vladimir Kovačević, ispričao je situaciju koja se i dalje prepričava u Čačku.

- Nevena i Bojana su tog prepodneva otišle kod ginekološkinje koja im je vodila trudnoću. Kad smo se vratili kući, Nevena je dobila bolove, i tog popodneva je otišla u bolnicu - kaže Vladimir.

On nam je ispričao da se vratio kući, ali već posle dva sata je dobio poziv da se njegova supruga porađa.

- Kad sam dolazio, ispred bolnice sam ugledao pašenoga. I kada mi je rekao da je i Bojana dobila bolove, nisam mogao da verujem. Posle samo 15 minuta, Nevena se porodila, a dva sata kasnije i Bojana. I obe su rodile sinove - priča ovaj srećni otac.

Splet okolnosti je takav da Nevena i Bojana imaju po dva sina i ćerku. Najduža porodica, rođaci i prijatelji su šoku da se tako nešto uopšte mogli dogoditi.

- Planirali smo da proslavimo, ali sitacija je takva da ipak nećemo okupljati veći broj ljudi. Porodično, u selu, u prirodi - kaže Vladimir Kovačević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.