DUŠKO IZ BORA JE PRE NEDELJU DANA OTIŠAO U ŠETNJU IZ KOJE SE NIJE VRATIO: Sve su obišli, i NIGDE GA NEMA
Duško Đurić, Foto: Privatna arhiva

DA LI STE GA VIDELI?

DUŠKO IZ BORA JE PRE NEDELJU DANA OTIŠAO U ŠETNJU IZ KOJE SE NIJE VRATIO: Sve su obišli, i NIGDE GA NEMA

Duško je poslednji put viđen 28. jula rano ujutru kod Studentskog doma, a zatim oko 9 sati istog dana kod poslastičare "Pelivan", odakle je, kako se pretpostavlja nastavio ka centru grada gde mu se gubi svaki trag

Objavljeno:

Duško Đurić (73) iz Bora, koji je nestao 28.jula, još uvek nije pronađen. Ni posle sedam dana potrage, još nema nikakvih informacija o ovom Boraninu.

- Obišli smo sve potoke, mostove, i sva slična mesta, ali još uvek ga nismo pronašli – kaže Sonja Brestovljanović, ćerka nestalog Duška Đurića.

Duško je poslednji put viđen 28. jula rano ujutru kod Studentskog doma, a zatim oko 9 sati istog dana kod poslastičare "Pelivan", odakle je, kako se pretpostavlja nastavio ka centru grada gde mu se gubi svaki trag.

- Moj otac boluje od vaskularne demencije. Pet dana nije pio lekove koji su mu neophodni. Mnogo nam je teško. Voleo je da šeta, izlazio je i ranije ali se posle dva, tri sata vraćao kući. On je penzioner, kod sebe je imao i novac kada je nestao. Molimo ljude dobre volje da pomognu ako imaju bilo kakvu informaciju – dodaje Brestovljanovićeva.

U trenutku nestanka Duško je na sebi imao žutu jaknu, svetlo sivu majicu, farmerice i crne cipele.

U potragu su se uključili i gtrađani Bora koji su oblepoli gradske ulice flajerima sa slikom i brojeima telefona kako bi se pružile bilo kakve informacije, a veliko je angažovanje i na društvenim mrežama. Zabrinuta porodica moli da svako ko poseduju bilo kakve informacije o nestalom Dušku Đuriću, može pozvati na tel. 060/44660741 ili 063/455872 ili da se obratiti policiji na broj 192.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.