DA LI ZNATE ŠTA PEDOFILIMA ZNAČI IZRAZ, "PANDINE OČI"? Oni masovno dele slike uz ove reči! POVRAĆAĆE VAM SE
Pandine oči, Foto: Profimedia, Printscreen

stravično

DA LI ZNATE ŠTA PEDOFILIMA ZNAČI IZRAZ, "PANDINE OČI"? Oni masovno dele slike uz ove reči! POVRAĆAĆE VAM SE

Istraživanja pokazuju da su pedofili uglavnom povučeni, nesigurni ljudi, nezrele seksualnosti, koji se s odraslom osobom osećaju neugodno...

Objavljeno:

Prema usvojenoj psihijatrijskoj definiciji, pedofil je osoba koja svoj seksualni nagon usmerava isključivo ili pretežno prema deci koja još nisu ušla u pubertet.

Istraživanja pokazuju da su pedofili uglavnom povučeni, nesigurni ljudi, nezrele seksualnosti, koji se s odraslom osobom osećaju neugodno, tako da svoju zonu sigurnosti nalaze u odnosu s decom i ka njima usmeravaju svoju seksualnost.

Kada se upuste u zlostavljanje dece, to čine koristeći razne psihološke trikove i dečju radoznalost.

Poslednjih godina u našoj zemlji raste broj registrovanih pedofila, ali se čini da se o ovoj temi ne govori dovoljno. Samim tim, postoje stvari koje nisu poznate široj javnosti.

foto: Profimedia

Jedna od njih se odnosi i na takozvane ,,pandine oči''. Reč je o crnim podlivima oko očiju koje izaziva veliki pritisak prilikom silovanja.

Ovaj izraz je postao viralan na domaćem internetu, nakon što su na Tviteru širom sveta počele da kruže fotografije dece sa tamnim kolutovima oko očiju.

S obzirom na to da mnogi ljudi nisu bili upućeni u to šta ovaj izraz znači, sada su zgroženi.

Tviteraši su nakon ovog saznanja krenuli sa brutalnim komentarima na račun pedofila. Uglavnom pišu o tome šta bi oni njima radili i na koji način bi se borili protiv pedofilije.

Da li ste vi znali šta znači izraz ,,pandine oči''? Smatrate li da se o ovoj temi nedovoljno govori? Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.