VAŽNE INFORMACIJE O DAVIDU (19) KOJI JE NESTAO: Evo šta je imao na sebi kad su ga poslednji put videli
Foto: Printscreen

POTRESNO

VAŽNE INFORMACIJE O DAVIDU (19) KOJI JE NESTAO: Evo šta je imao na sebi kad su ga poslednji put videli

Kada je poslednji put viđen, mladić je na sebi imao crveno-crne patike i donji deo trenerica porodica apeluje na sve koji nešto znaju o njemu da ih obaveste.

Objavljeno:

Nestanak dečka iz Sela Ribare prijavila je porodica u nadi da će se momak pronaći.

David Nikolić (19) iz svrljiškog sela Ribare nestao je 30. jula iz svog porodičnog doma, pa porodica apeluje na sve koji nešto znaju o njemu da ih obaveste.

Njegova sestra Dajana Nikolić kaže da su se u potragu za njim uključili meštani, lovci i da je Davidov nestanak prijavljen i policiji.

- Bio je pod terapijom zbog depresije, neposredno pre nestanka mu je smanjena doza lekova koje je pio pa su mu se simptomi bolesti vratili, postao je opet nervozan i sumnjičav. Tog dana kada je nestao bio je sam sa majkom kod kuće, žalio joj se da ga niko ne razume, da mu niko ne pruža podršku... Oko 17 sati je izašao iz kuće i više se nije vratio. Od tada ga tražimo, sumnjamo da se krije u nekoj od napuštenih kuća i pojata. Moguće da ga je strah da izađe, da se boji da će opet biti smešten u bolnicu. Mnogo ljudi ga traži ali za sada nema nikakvih tragova – priča zabrinuta sestra za Kurir.

Kada je poslednji put viđen, mladić je na sebi imao crveno-crne patike i donji deo trenerica.

Porodica moli svakog ko ga je video da im javi na broj telefona 0613254373 ili policiji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.