HITNO, U SRBIJU U NAREDNA DVA SATA STIŽE PLJUSAK: Biće zahvaćeni OVI DELOVI ZEMLJE
Stižu pljuskovi, Foto: Beta/Dragan Gojić

SPREMITE SE

HITNO, U SRBIJU U NAREDNA DVA SATA STIŽE PLJUSAK: Biće zahvaćeni OVI DELOVI ZEMLJE

Narednih sedam dana biće pretežno sunčano i toplo

Objavljeno:

U Srbiji već nekoliko dana vlada tropski talas. Temperature se penju i do 36 stepeni, a osveženja nema ni tokom noći. Međutim, prema najavi RHMZ, neki delovi Srbije će danas ipak dobiti osveženje.

- Naredna 2 sata u planinskim predelima na jugozapadu zemlje uz promenljivu oblačnost ponegde kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom - stoji u najavi Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Prema prognozi, toplo vreme će se nastaviti i narednih dana, a pravo osveženje čeka nas tek od srede.

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo, sa maksimalnom dnevnom temperaturom od 30 do 33 stepena. U brdsko-planinskim predelima uz lokalni razvoj oblačnosti sa kratkotrajnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura od 17 do 22 stepena. U Beogradu sutra pretežno sunčano i toplo. Vetar slab i umeren, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 22, a najviša dnevna oko 30 stepeni. Narednih sedam dana biće pretežno sunčano i toplo. U utorak pre podne na severu, a do kraja dana i u sredu u ostalim krajevima prolazno naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.