KORONA U ŠUMADIJSKOM OKRUGU: Registrovano još 55 pozitivnih, Kragujevac najveće žarište
Korona u Kragujevcu, Foto: Printscreen/youtube

PRESEK STANJA

KORONA U ŠUMADIJSKOM OKRUGU: Registrovano još 55 pozitivnih, Kragujevac najveće žarište

U Aranđelovcu je zabeležno još devet pozitivnih na Covid 19, Topoli jedan, koliko i u Rači, u Kniću pet, Batočini šest, a opština u Šumadijskom okrugu u kojoj nije zabeležen nijedan novi pozitivan slučaj je Lapovo

Objavljeno:

Prema poslednjim podacima Instituta za javno zdravlje "Kraguj", u Šumadijskom okrugu registrovano je još 55 pozitivnih na korona virus, od čega najviše u Kragujevcu - 33.

U Aranđelovcu je zabeležno još devet pozitivnih na Covid 19, Topoli jedan, koliko i u Rači, u Kniću pet, Batočini šest, a opština u Šumadijskom okrugu u kojoj nije zabeležen nijedan novi pozitivan slučaj je Lapovo, saopštio je direktor Institua "Kraguj" Dragan Vasiljević.

Od početka epidemije u Šumadijskom okrugu ukupno je registrovano 2.083 pozitivnih na virus korona, od čega u Kragujevcu 1.644 i to od 16. maja pa do danas 1.576.

U Aranđelovcu je od početka epidemije ukupno zabeleženo 140 slučajeva virusa korona, Topoli 63, Rači 49, Kniću 110, Batočini 65, Lapovu 12.

U kućnoj izolaciji trenutno na nivou celog okruga je 1.262 osobe, u Kragujevcu 949, Topoli 46, Rači 19, Kniću 64, Batočini 77, Lapovu 16.

U Kliničkom centru Kragujevac, prema podacima od jutros, hospitalizovano je 118 pacijenata, od kojih je osam na respiratoru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.