UPRAVA CARINA: Negovanje partnerskog odnosa sa privredom - prioritet
Dobar primer takvog pristupa je otvaranje izdvojene filijale Slobodne zone Кruševac u prostoru privrednog društva EUROTAY, Foto: Uprava carine

SARADNJA carinarnica

UPRAVA CARINA: Negovanje partnerskog odnosa sa privredom - prioritet

Uprava carina Srbije i ovim gestom potvrđuje doslednost u nastojanju da čini sve što je u njenoj moći kako bi doprinela osnaživanju celokupnog domaćeg privrednog ambijenta

Objavljeno:

U skladu sa jednim od prioriteta svoje poslovne politike Uprava carina nastoji da prepozna potrebe kompanija i da im uvek, kada za to postoje zakonske mogućnosti, izađe u susret.

Dobar primer takvog pristupa je otvaranje izdvojene filijale Slobodne zone Кruševac u prostoru privrednog društva EUROTAY, u Adranima nadomak Кraljeva, za šta je uz podršku Uprave carina bila neophodna saradnja carinarnica Кruševac i Кraljevo.

foto: Uprava carine

Ova renomirana, izvozno orijentisana turska kompanija bavi se proizvodnjom džinsa za svetski poznate brendove i pored tri fabrike koje ima u Turskoj, otvorila je i po jednu u Alžiru i Srbiji. Raspolaže najsavremenijom opremom i u ovom trenutku u našoj zemlji zapošljava oko 500 radnika, sa tendencijom proširivanja proizvodnih kapaciteta.

Nakon što se privredno društvo obratilo Upravi carina sa potrebom da se nađe način kako bi kompletno poslovanje i neophodne carinske procedure mogli da obave u Slobodnoj zoni Кruševac, u kratkom roku su obezbeđeni svi neophodni uslovi da se tim potrebama izađe u susret, a poslovanje olakša.

foto: Uprava carine

To predstavlja svojevrsni iskorak i dokaz partnerstva i poverenja između privredne zajednice i carine, jer su stvoreni svi uslovi za nesmetano funkcionisanje privrednog društva u okviru Slobodne zone Кruševac iako ono teritorijalno pripada carinarnici Кraljevo. Zahvaljujući tome, ovom velikom proizvođaču džinsa biće omogućena bolja logistička podrška i efikasnije carinjenje.

foto: Uprava carine

Uprava carina Srbije i ovim gestom potvrđuje doslednost u nastojanju da čini sve što je u njenoj moći kako bi doprinela osnaživanju celokupnog domaćeg privrednog ambijenta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.