NAJBITNIJE OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE: Danas su planirani ovi radovi na vodovodnoj mreži
Planirani radovi na vodovodnoj mreži, evo ko neće imati vodu danas, Foto: Shutterstock

VODOVODNA MREŽA

NAJBITNIJE OBAVEŠTENJE ZA BEOGRAĐANE: Danas su planirani ovi radovi na vodovodnoj mreži

Danas će , takođe, zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Čukarica, od 8 do 24 sata bez vode ostati potrošači u naselju Velika Moštanica

Objavljeno:

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, danas od 8.30 do 18 sati bez vode će ostati potrošači Danijelove ulice, od Ljube Nedića do Ljubićke, saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Danas će , takođe, zbog prevezivanja kućnih priključaka na novopoloženu vodovodnu mrežu na opštini Čukarica, od 8 do 24 sata bez vode ostati potrošači u naselju Velika Moštanica.

U naselju Sremčica bez vode će ostati potrošaci u sledećim ulicama: Obrenovačkoj, Porodice Radojčić, Obrenovića, Takovskog grofa, Porodice Milosavljević, Mijatovih njiva, Porodice Božić, Porodice Mitrović, Čedomira Popovića, Zlatnih rukoveti, Ljubice Kujundžić, Stefana Brankovića, Jovana Meteorite, Ilije Vukićevića, Leposavićkoj, Petra Jokića, Lozičkoj i Kneza Mihajla Viševića.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su auto-cisterne, a molba za potrošače je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru "Vodovoda" na telefon 3-606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.