OGLASILA SE VLASNICA I OBJASNILA ŠTO JE CENA NOĆENJA U HOTELU U GUČI PREKO 1000 EVRA: Čekajte da čujete ovo (FOTO)
Ječmenići kažu da će pravdu potražiti na sudu, a slična situacija, međutim, nije zadesila samo njih, jer cene u hiljadama evra navedene su i za druge objekte, a svi imaju ugovor sa istom agencijom, Foto: RINA

evo šta su sve rekle

OGLASILA SE VLASNICA I OBJASNILA ŠTO JE CENA NOĆENJA U HOTELU U GUČI PREKO 1000 EVRA: Čekajte da čujete ovo (FOTO)

Lepo uređeno seosko domaćinstvo u naselju Bjelica pored istoimene reke, sa urednim i čistim sobama zaista jeste lepo mesto za odmor u prirodi, ali svakako ne po napisanoj ceni, već po mnogo manjoj - realnoj

Objavljeno:

Oglas na kome sedmodnevni boravak u hostelu u dragačevskoj varošici Guča, košta 1.330 evra zapalio je Srbiju i društvene mreže.

Činjenica je da je korona virus zatvorio granice i tako dao vetar u leđa domaćim hotelijerima ali, da li je ova cena, visine kao da u najmanju ruku luksuzno letujete na obali Egejskog mora, ipak relna? Svi su se upravo ovo zapitali i već unapred osudili "halapljive Dragačevce", a istina koju otkrivaju vlasnici ovog "paprenog" hostela ustvari je potpuno drugačija.

foto: RINA

- Pre par godina smo sklopili ugovor sa jednom agencijom koja je nama dovodila goste za vreme Sabora trubača, prošle godine smo taj ugovor raskinuli, ali nalog na bukingu ostao je kod njih iako smo mi napravili drugi. Sinoć smo doživeli šok kad smo videli koliku su cenu stavili. Telefon ne prestaje da zvoni, sramota me je da izađem iz kuće, a ništa nemamo sa tim. Komšije nas pitaju kad kupujemo dzip, kad već tako dobro zarađujemo - izjavila je Jelena Ječmenić.

Lepo uređeno seosko domaćinstvo u naselju Bjelica pored istoimene reke, sa urednim i čistim sobama zaista jeste lepo mesto za odmor u prirodi, ali svakako ne po napisanoj ceni, već po mnogo manjoj - realnoj.

foto: RINA

- Dragačevci su gostoprimljivi ljudi koji svakog gosta dočekaju kao rod rođeni. Nikad nismo izdali skuplje od 2.000 dinara, a uz to vrlo često su kao dodatak išli doručak, kafa i domaća rakija, kako običaji nalažu. Nikad nismo gledali u dinar, a sad nam je cena kao da imamo apartman na Tajlandu. Ne znamo o čemu se radi i kakva je greška ili namera u pitanju, ali je ovo mimo svake pameti - rekla je Verica Ječmenić, vlasnica hostela.

U ovaj, sada već čuveni hostel u Guči, gosti su dolazili najviše za vreme najveće trubačke smotre na Balkanu, a mimo tih nekoliko saborskih dana skoro da ih i nema. Ove godine Sabor trubača je otkazan, tako da ostaje nejasno šta je bio motiv oglasa sa previsokom cenom.

foto: RINA

Ječmenići kažu da će pravdu potražiti na sudu, a slična situacija, međutim, nije zadesila samo njih, jer cene u hiljadama evra navedene su i za druge objekte, a svi imaju ugovor sa istom agencijom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.