DAVANJE KRVI JE OVAKO MNOGO LEPŠE! Nova akcija udruženja dobrovoljnih davaoca krvi učvršuće prijateljstva
Akcija dobrovoljnog davanja krvi, Foto: FB printscreen

FANTASTIČNO

DAVANJE KRVI JE OVAKO MNOGO LEPŠE! Nova akcija udruženja dobrovoljnih davaoca krvi učvršuće prijateljstva

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se subotu 1. avgusta u sali Instituta za transfuziju krvi od 8 do 15 časova

Objavljeno:

Najavljenja je još jedna akcija dobrovoljnih davaoca krvi. Ovoga puta malo drugačija. Povod za to je međunarodni dan prijateljstva koji se obeležava prvog avgusta.

Institut za transfuziju krvi Srbije pozvao je sve zdrave osobe da zajedno sa svojim najboljim drugom/drugaricom dobrovoljno daju krv i na taj način učvrste svoje prijateljstvo.

Akcija dobrovoljnog davanja krvi održaće se subotu 1. avgusta u sali Instituta za transfuziju krvi od 8 do 15 časova ili u crvenom autobusu koji će biti ispred STADION Shopping Centra od 13 do 17 časova.

Kako bi se što veći broj ljudi odazvao na ovu inicijativu, obavešetenje je podeljeno na zvaničnom Fejsbuk profilu "Dobrovljni davaoci krvi Srbije"

Давање крви је лепше кад си са пријатељем

Davanje krvi je lepše kad si sa prijateljem Povodom Međunarodnog dana prijateljstva 1. avgusta, Institut za transfuziju krvi Srbije poziva sve zdrave osobe da zajedno sa svojim najboljim drugom/drugaricom dobrovoljno daju krv i na taj način učvrste svoje prijateljstvo.

S obzirom da je suština svakog prijateljstva briga o drugome, činom davanja krvi svoju empatiju uzdignućete na najviši nivo. Pokažite ljubav, nesebičnost i razumevanje prema onima kojima je krv jedini lek, kao što pokazujete i u prijateljstvu.

Pozivamo Vas da u subotu 1. avgusta dobrovoljno date krv u sali Instituta za transfuziju krvi od 8 do 15 časova ili u crvenom autobusu koji će biti ispred STADION Shopping Centra od 13 do 17 časova. Prošetajte zajedno i dajte krv! „Prijateljstvo je jedna duša u dva tela“ Aristotel, napisano je u objavi.

Bonus video:

(Espreso,rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.