ISPOVEST TRUDNICE KOJA JE BILA U SOBI SA PREMINULOM PORODILJOM: Bila je HRABRA, ali to nije bilo dovoljno
Ispovest, Foto: Shutterstock

JEZIVO

ISPOVEST TRUDNICE KOJA JE BILA U SOBI SA PREMINULOM PORODILJOM: Bila je HRABRA, ali to nije bilo dovoljno

Radost zbog ponovnog susreta sa svojom decom, posle 12 dana bolničkog lečenja, pomutila je strašna vest koju je Sanja saznala juče pre podne

Objavljeno:

Od trenutka kada sam saznala da sam pozitivna, dobila sam snagu da tog "uljeza" isteram iz svog tela, priča Sanja iz topličkog kraja, koja je u 5. mesecu trudnoće pobedila koronu i preksinoć, iz niškog Kliničkog centra, puštena na kućno lečenje. Sanja je, inače, bila cimerka trudnici iz Vranja (35) koja je preminula posle porođaja.

Radost zbog ponovnog susreta sa svojom decom, posle 12 dana bolničkog lečenja, pomutila je strašna vest koju je Sanja saznala juče pre podne.

- Bile smo u istoj sobi i nikada neću zaboraviti taj strah u njenim očima. Nismo smele da pričamo da bi se ona odmarala što više, jer je bila u teškom stanju. Stalno sam joj prilazila da je pitam kako je, treba li joj nešto. I ona je bila hrabra, ali očigledno da to nije bilo dovoljno - opisuje svoje bolničke dane sa preminulom cimerkom i dodaje:

- Te noći kada je trebalo da je stave na respirator i ja sam se uplašila kao nikada pre toga. Ali jedna doktorka prišla je i umirila me rečima da se meni to neće desiti. Nadalje sam svakog dana pitala za Brankicu, verovala da će i ona uspeti da ode svojoj kući, zajedno sa bebom.

Sanja priznaje da se strah ponovo javio kada su joj rekli da će da ide kući.

- Bolničko okruženje nije lepo, ali daje sigurnost. Bilo šta da primetim da nije kako treba, odmah sam zvala lekare. Još imam tahikardiju i bolove u bubrezima, nije mi se vratilo čulo mirisa, ali su mi svi ostali parametri dobro i, što je najvažnije, nisam više pozitivna - kaže i dodaje da joj je velika briga bila to što su ona i njena deca astmatičari.

- Brinula sam za ovo u stomaku, ali i da nisu pozitivne moje ćerkice koje su ostale sa mojom sestrom, jer je suprug bio poslovno odsutan. One su dobro i sada smo konačno zajedno - kaže Sanja.

Svim trudnicama poručuje da paze. Kaže, ni sama ne zna gde se zarazila, jer se nije rizično ponašala.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.