STANJE U KC NIŠ ALARMANTNO: Ukupno 382 pacijenta, među kojima i osmoro dece, deset osoba na respiratorima
Klinički centar Niš, Foto: Printscreen

NIMALO NAIVNO

STANJE U KC NIŠ ALARMANTNO: Ukupno 382 pacijenta, među kojima i osmoro dece, deset osoba na respiratorima

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na respiratore i nalaze se u jako teškom opštem stanju, a od posledica virusa korona preminule su dve osobe, saopšteno je iz KC Niša

Objavljeno:

U Kliničkom centru Niš hospitalizovano je u kovid odeljenjima ukupno 382 pacijenta, od čega je kod 157, među kojima je i osmoro dece, potvrđen virus korona, dok su ostali suspektni slučajevi koji čekaju rezultat.

Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 10 je priključeno na respiratore i nalaze se u jako teškom opštem stanju, a od posledica virusa korona preminule su dve osobe, saopšteno je iz KC Niša.

U Zdravstvenom centru Lekovac u kovid bolnici, trenutno je hospitalizovano 143 pacijenata, od čega je kod 35 laboratorijski potvrđeno prisustvo virusa Covid -19, a jedan pacijent sa potvrđenim virusom je nažalost preminuo.

U četiri kovid bolnice u ZC Vranje, ukupano je hospitalizovano 178 pacijenata, a kod 93 pacijenata je potvrđeno prisustvo virusa.

U ZC Surdulica, u kovid bolnici trenutno su hospitalizovana 55 pacijenata, od čega je kod 27 pacijenta potvrđeno prisustvo virusa Covid -19.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.