OVO JE JEDINO ŠTO TREBA PACIJENTIMA ZA ONKOLOGIJU! Dr Grujičić apeluje, oni moraju BAŠ DA PAZE
Danica Grujičić, Foto: Printscreen

OPET SE OGLASILA

OVO JE JEDINO ŠTO TREBA PACIJENTIMA ZA ONKOLOGIJU! Dr Grujičić apeluje, oni moraju BAŠ DA PAZE

Apeluje na pacijente da dođu u zakazano vreme kako ne bi bilo čekanja ispred Instituta

Objavljeno:

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Danica Grujičić navodi da za ulazak u tu ustanovu nije potreban pi-si-ar test. Apeluje na pacijente da dođu u zakazano vreme kako ne bi bilo čekanja ispred Instituta. Poziva pacijente koji čekaju godišnju kontrolu da sačekaju i zakažu pregled za oktobar, novembar i decembar.

Danica Grujičić navodi da za dolazak u institut nije potreban pi-si-ar test, već brzi test u Domu zdravlja, te da se pri dolasku meri temperatura.

"Pi-si-ar nije potreban, potrebno je da u svom Domu zdravlja pacijenti urade brzi test. Zna se protokol ako je samo IGG pozitivan onda može da dođe u bolnicu, ali ako je IGM pozitivan onda mora da ima pi-si-ar test i to se sve završava u dnevnoj bolnici", objašnjava Grujičićeva.

Apeluje na pacijente da dođu u zakazano vreme kako ne bi bilo čekanja ispred Instituta.

"Mi smo podelili prijeme. Prijemi za hemoterapiju dolaze prvi. Nakon njih od 10.00 do 12.00 dolaze prijemi za hirurgiju. U 12.00 dolaze prijemi za radio-terapiju u Onkologiju dva", navodi Grujičićeva.

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić izjavila je danas da u toj ustanovi nema lista čekanja za operacije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / RTS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.