PROSJAK MI JE PONUDIO 50 DINARA! PAO SAM NA D*PE! Priča ovog BEOGRAĐANINA će vas potpuno šokirati!
Prosjak / Ilustracija, Foto: Petar Lazović

LEP GEST

PROSJAK MI JE PONUDIO 50 DINARA! PAO SAM NA D*PE! Priča ovog BEOGRAĐANINA će vas potpuno šokirati!

I oni su ljudi!

Objavljeno:

Retke su situacije u kojima gest prosjaka može da vas oduševi jer u većini slučajeva dobijemo psovku za uzvrat kada im ne damo novac koji traže od svih prolaznika.

Ipak, situacija koja se dogodila u popodnevnim časovima kod pekare blizu Pravnog fakulteta ostaviće sve čitaoce bez daha. Naš sagovornik se javio porukom na našem zvaničnom Instagram profilu koja je glasila:

- Ja sam još uvek pod utiskom i moram ovo da podelim sa vama. Danas sam hteo da kupim burek i pošto nikada ne nosim keš sa sobom u većim količinama, nadajući se da imaju plaćanje karticom došao sam u situaciju da vičem na svoje cimere koji su bili u blizini da mi daju keš. Nažalost ni oni nisu imali, a ja sam našao u rancu 70 dinara, no treba mi još 50 za burek sa mesom. Već iznerviranoj prodavačici sam rekao da odustajem od kupovine, a onda je čovek prišao i sve po 5 novčanica ponudio 50 dinara. Mislio sam da je neki čovek što stoji u redu iza mene, a onda sam PAO NA DUPE! U pitanju je bio prosjak koji pored te pekare već nekoliko meseci prosi. Sav sam se naježio i oduzeo. Nisam znao kako da reagujem. Odustao sam od kupovine mog bureka, a njemu sam svojih 70 dinara dao. Ja sam u šoku, za ovo ljudi moraju da čuju - govorio je jedan student koji je želeo da ostane anoniman.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.