SRBIN JE TOLIKO TUKAO PSA DA JE ŽIVOTINJICA ARLAUKALA! Pas bio i gladan, A ONDA MU JE STIGLA POMOĆ! (VIDEO)
Pripadnici Levijatana spasli su psa lpjeg je vlasnik zlostavljao, Foto: Printskrin

STRAŠNO

SRBIN JE TOLIKO TUKAO PSA DA JE ŽIVOTINJICA ARLAUKALA! Pas bio i gladan, A ONDA MU JE STIGLA POMOĆ! (VIDEO)

Naime, na snimku koji je objavio Levijatan, jasno se čuje da vlasnik tuče svog psa i govori mu "dosta, dosta više, hajde još jednom da vidim...

Objavljeno:

Pripadnici pokreta Levijatan su spasli jednog psa kojeg je vlasnik tukao!

Naime, na snimku koji je objavio Levijatan, jasno se čuje da vlasnik tuče svog psa i govori mu "dosta, dosta više, hajde još jednom da vidim i sl."

Zbog čega je vlasnik tukao svog kućnog ljubimca razlog nije poznat, ali je poznato da se pravdao kako on nikada to nije radio kada su došli pripadnici Levijatana po maltretiranu životinju.

Pogledajte snimak, koji su objavili članovi Levijatana na društvenim mrežama:

Nakon što se čulo kako se vlasnik ophodi prema svom psu, pripadnici pokreta Levijatan su došli ispred kapije ove porodice i zatražili da im predaju psa kako ga više niko ne bi tukao.

Vlasnik je ponovo negirao kako on to ne radi, ali je nakon toga uzeo psa i krenuo zajedno sa momcima iz Levijatana do njihovog automobila kako bi predao psa.

Iz Levijatana su kazali vlasniku da se tako ne postupa prema životinjama.

Tako se sa životinjma ne radi, svako ko bije životinje tako mora da ide (misleći na vlasnika koji je spustio glavu jer ga je očito bilo sramota), kazali su iz Levijatana.

Nakon rasprave sa vlasnikom, on je predao psa pripadnicima pokreta Levijatan. Na snimku se jasno vidi da je pas bio veoma gladan, te su ga nahranili, a isto tako je imao mnogo buva što samo govori o neodgovornom ponašanju vlasnika koji se nije brinuo o svom ljubimcu, što je za svaku osudu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.