MISTERIJA NESTOROVIĆEVOG NESTANKA LJUDIMA NIJE JASNA: Kon i Lončar objasnili šta se desilo
Šta kolege misle o nestanku Nestorovića, Foto: Printscreen/RTV Pink

NESTANAK DR BRANIMIRA NESTOROVIĆA

MISTERIJA NESTOROVIĆEVOG NESTANKA LJUDIMA NIJE JASNA: Kon i Lončar objasnili šta se desilo

Ako ste mislili da smo došli do odgovora, istina je da nismo - doktor niti se javlja, niti odgovara, niti se javno oglašava na društvenim mrežama

Objavljeno: 22:11h

Ni 16 dana od njegovog poslednjeg pojavljivanja u jednoj emisji na televiziji, niko ne zna šta se desilo sa doktorom Branimirom Nestorovićem, članom Kriznog štaba za odbranu od korona virusa. Po svim parametrima ova kontroverzna ličnost ostavlja iza sebe upravo to - kontroverzu i misteriju.

Obavijen velom misterije "nestanak" doktora Branimira Nestorovića iz javnosti nije propraćen kao svakodnevna stvar. Svi se pitaju zbog čega je takozvani dr Haos odlučio da povuče tako drastičan potez u svom životu i završi, barem privremeno, sa svojom karijerom "TV zvezde u usponu".

Za nekog najvažnija karika u podizanju morala građana u ovoj opakoj borbi sa korona virsom, za druge rupa bez dna u davanju besmislenih izjava naučno neutemeljenih. Ova "tempirana bomba" se primirila iz potpuno nepoznatih razloga. A nije da se niko nije pitao šta je sa njim?

Prvo je voditeljka emisije Hit tvit u kojoj je Nestorović i poslednji put gostovao upitala njegovog kolegu iz Kriznog štaba epidemiologa Predraga Kona gde je nestao dr Nestorović? Konkretnog odgovora nije bilo.

Nema ga neko vreme, nije bio samo jedno vreme na poslednjoj sednici Kriznog šaba - rekao je Kon i dodao da ne zna razlog zbog kojeg ga nema.

foto: Youtube printscreen/Jutarnji porgram TV Happy

Pitanja novinara nisu se na tome završila, pa je u toku neke od poslednjih redovnih konferencija za medije isto pitanje postavila i jedna od novinarki koje su bile prisutne u Palati "Srbija". Na to pitanje odgovor nije imao ni ministar zdravlja.

Što se tiče Nestorovića, ja nisam neko ko je zadužen za njega, ne mogu da vam dam odgovor na to - bio je kratak Zlatibor Lončar.

Ako ste mislili da smo došli do odgovora, istina je da nismo - doktor niti se javlja, niti odgovara, niti se javno oglašava na društvenim mrežama. Dok se misteriozno klupko njegovog nestanka ne raspetlja, nije na domet podsetiti na njegovo poslednje gostovanje 5. jula, budući da ni ono nije prošlo bez Nestorovićevog ličnog pečata.

foto: Printscreen/Kurir TV

Meni je iznenađenje bilo, ne što se virus vratio jer sam to očekivao, već smrtnost koja je bila ovih dana - rekao je tada dr Branimir Nestorović u emisiji Hit tvit na TV PInk" i opet šokirao javnost.

Ni pun minut kasnije izgovorio je sledeće.

"Aktivnost virusa nije velika. Ja očekujem da korona uskoro nestane", da bi na direktno pitanje da li misli da je virus oslabio i kada će nestati rekao "niko to ne može da zna".

E, ali onda su na red došle maske.

"Maske ne mogu da nas zaštite, ali važno ih je nositi"

Zaštitne maske veoma malo štite, rekao je Nestorović i naglasio "da ništa ne može sprečiti prenos virusa".

On je zatim dodao da je važno da se nose maske, ali da ih Srbi ne nose kako treba.

Što bi rekla jedna žena danas u prodavnici: "Nose maske kao rajf" - kaže dr Nestorović.

Nakon što je "zasijao" u toj emisiji, Nestorović se povukao u ilegalu i tu je već ravnih dve i po nedelje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.