OVE ŽENE SU NAJBOLJE ZA BRAK I SAVRŠENE SU MAJKE: Dobro birajte za ceo život, a evo i zašto!
Foto: Profimedia

evo ko su

OVE ŽENE SU NAJBOLJE ZA BRAK I SAVRŠENE SU MAJKE: Dobro birajte za ceo život, a evo i zašto!

Horoskopski znakovi mogu puno toga da otkriju o nečijem karakteru

Objavljeno:

Horoskopski znakovi mogu puno toga da otkriju o nečijem karakteru, pa ne čudi da se mnogi muškarci okreću proučavanju horoskopa u pokušaju da odrede koliko se podudaraju sa svojom partnerkom.

1. Rak

Kada jednom osvojite raka, ona će vas voleti skoro bezuslovno i biće spremna čak i na kraj sveta da ode s vama ili zbog vas. Njena osećanja su uvek intenzivna. Ona je spremna sve da učini kako bi izabranik njenog srca bio najsrećniji čovek na svetu.

Pored nje ćete živeti kao u raju, okruženi uvek najukusnijim jelima i udobnošću pažljivo opremljenog doma. Deca su za nju svetinja i uvek će njihove potrebe stavljati ispred svojih. A sve što očekuje od partnera je da je mazi, pazi i bude iskren.

2. Lav

Lavica je jaka i otresita, prava ratnica. Ovo je žena neverovatne snage i sposobnosti, ali je i njoj potreban neko na koga može da se osloni. Ona traži jednakog sebi, pa pored nje partner neće biti samo običan čovek, već će ona podići i njegovo samopouzdanje. Ona se i za svoju decu bori poput lavice. Uvek će biti tu i na oprezu. Teško onom ko pokuša da im učini ili kaže nešto ružno.

3. Jarac

Jaka i uporna ona može da osvoji svakog muškarca. Ono što bi većinu slomilo i nateralo da odustanu, pripadnica ovog znaka će izneti tako nenametljivo i dostojanstveno. S njom svaki dan neosetno partner postaje sve bolji i bolji. Ona je ta koja partnera uvek voli i uz nju će postati čovek vredan pažnje, stabilan, jak, odgovoran. Ona ne živi u fantaziji, već je čvrsto na zemlji i dobro zna šta od koga može da očekuje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.