DOKTORKA PREGLEDA PACIJENTE U BRUSU DOK STOJE U REDU ISPRED AMBULANTE! Evo što su svi pojurili u ovu bolnicu!
Foto: printscreen

prizor zapanjujuć

DOKTORKA PREGLEDA PACIJENTE U BRUSU DOK STOJE U REDU ISPRED AMBULANTE! Evo što su svi pojurili u ovu bolnicu!

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije pacijentkinja koje doktorka pregleda ispred Doma zdravlja u Požegi. Doktorka je ubrzo suspendovana, a stanovnici ovog srpskog grada stali na stranu ove medicinske radnice, a evo i zašto.

Objavljeno:

Na slikama se vidi lekarka koja na samom ulazu u kovid ambulantu pregleda pacijente i vrši trijažu. Po hladnjikavom i kišnom danu i stariji pacijenti morali su da podignu majice i budu pregledani naočigled svih ostalih ljudi koji čekaju u redu.

foto: printscreen

- Covid ambulanta Požega... Prvo čekate četiri do pet sati na kiši naravno, a kad dođete na pregled on se obavlja na terasi bez paravana i bilo čega... Ne treba da se drži distanca. SRAMOTA - napisala je jedna Požežanka koja je podelila fotografije.

Odmah su reagovali iz Doma zdravlja i izvinili se pacijentima na neprijatnosti.

Doktorka koja je pregledala pacijente suspendovana je i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak, saopštili su iz Doma zdravlja u Požegi.

- Zbog propusta u radu i izlaganja pacijenata nedoličnom položaju prilikom pregleda na mestu koje nije određeno za to, u blizini COVID ambulante, dr M.Đ. suspendovana je do okončanja disciplinskog postupka.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.