SABLASNI ZVUK U BEOGRADU: Da li se OVO ČULO pre 3 večeri u gradu? (VIDEO)
Korisnik Reddita došao je do mogućeg odgovora oko “sablasnog zvuka” koji je uznemirio neke stanovnike prestonice, Foto: Printscreen

NIKO NE ZNA O ČEMU JE REČ

SABLASNI ZVUK U BEOGRADU: Da li se OVO ČULO pre 3 večeri u gradu? (VIDEO)

Vrlo neprijatan zvuk dopirao je do njihovih stanova oko ponoći, što ih je inspirisalo da odu na društvene mreže i provere da li su samo oni to čuli ili ne

Objavljeno:

Stanovnici Vračara, Zvezdare i Karaburme prijavljivali su pre tri večeri da čuju snažan i ljudskom uhu neprepoznatljiv zvuk.

Vrlo neprijatan zvuk dopirao je do njihovih stanova oko ponoći, što ih je inspirisalo da odu na društvene mreže i provere da li su samo oni to čuli ili ne.

Korisnik Reddita došao je do mogućeg odgovora oko “sablasnog zvuka” koji je uznemirio neke stanovnike prestonice.

“To je zvuk toplane u nekim uslovima, mada zašto toplana radi kada je napolju 30 stepeni je dobro pitanje. Toplana Medaković navodno leti radi “za pripremu sanitarne potrošne tople vode”. Izgleda da ima 31.000 stanova u BG koji imaju toplu vodu stalno, bez bojlera, i da ti stanovi dobijaju toplu vodu od toplane koja radi non-stop. Pre 4 godine se slično pokvarila toplana u Novom Sadu (ispao jedan od pogona šta god to značilo) i zato moraju povremeno da ispuštaju paru”, napisao je korisnik Reddita okačivši i link sa Jutjuba na kojem se čuje kako toplana u slovačkoj Bratislavi ispušta sličan uznemirujući zvuk.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.