ZAPOSLIĆEMO MLADE LEKARE I MEDICINSKE SESTRE: Povećan obim posla otvara NOVA RADNA MESTA!
Veliki broj mladih lekara i sestara dobiće zaposlenje, Foto: Printscreen/Kurir TV

UPRAVO SAOPŠTENO

ZAPOSLIĆEMO MLADE LEKARE I MEDICINSKE SESTRE: Povećan obim posla otvara NOVA RADNA MESTA!

Ministarstvo zdravlja je u prethodnom periodu kada smo imali prvi talas korone zaposlilo veliki broj lekara i sestara i ostalog osoblja za rad svih bolnica u Srbiji

Objavljeno:

Direktor KBC Zemun Dragoš Stojanović kaže da će veliki broj mladih lekara, sestara i drugog medicinskog osoblja dobiti zaposlenje, kao i da je tokom prvog talasa epidemije korona virusa već dosta njih dobilo posao.

"Ministarstvo zdravlja je u prethodnom periodu kada smo imali prvi talas korone zaposlilo veliki broj lekara i sestara i ostalog osoblja za rad svih bolnica u Srbiji", rekao je Stojanović i dodao da je povećanje broja zaposlenih došlo u pravo vreme.

Navodi da je u KBC Zemun u prethodnom talasu zaposleno 50 lekara i 80 sestara, što je bilo oko 15 odsto u odnosu na broj zaposlenih, koji su raspoređeni tamo gde je to bilo potrebno.

Sada su svi oni u borbi sa korona virusoma, rekao je on i dodao da će kada budu redovne okolnosti oni biti raspoređeni tamo gde mogu da daju najveći doprinos, u skladu sa njihovim specijalnostima i za šta su opredljeni.

"Velika stvar je što smo zaposlili srednji medicinski kadar, koji nam je sada okosnica", rekao je on i zahvalio i nemediciskom osoblju bez kojeg ne bi mogla da se doprema hrani, boce sa kiseonikom i drugo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.