NAJNOVIJA VEST! Turisti iz Grčke mogu da se vrate u Srbiju preko Bugarske!
Turisti iz Grčke mogu da se vrate u SRB preko Bugarske, Foto: Printscreen, Profimedia

OVAKO STOJE STVARI

NAJNOVIJA VEST! Turisti iz Grčke mogu da se vrate u Srbiju preko Bugarske!

On je dodao da svi koji letuju u Grčkoj, onog trenutka kada sami to odluče, mogu da se vrate i neće im biti zabranjen prolazak kroz bilo koju državu u cilju povratka....

Objavljeno:

U Grčkoj se trenutno nalazi oko 10.000 srpskih turista, koji će, kada završe odmor, nesmetano moći da se vrate u zemlju, bez obzira što je Bugarska zatvorila granice, rekao je direktor Jute Aleksandar Seničić.

"Najveći broj ljudi koji su ostali u Grčkoj su individualni putnici, odnosno putnici koji su otišli svojim prevoznim sredstvima. Što se tiče organizovanih aranžmana oni se uglavnom završavaju ovih dana i u većini su svi vraćeni", rekao je Seničić.

On je dodao da svi koji letuju u Grčkoj, onog trenutka kada sami to odluče, mogu da se vrate i neće im biti zabranjen prolazak kroz bilo koju državu u cilju povratka.

U ovom trenutku bez većih problema mogu da prođu kroz Bugarsku, a povratak u zemlju je njihovo pravo, istakao je Seničić u Jutarnjem programu RTS-a.

"Mi u ovom trenutku imamo turiste u Grčkoj, koji ne mogu da se vrate preko Severne Makedonije, već moraju da se vrate onako kako su i došli na more, a to je kroz Bugarsku. Neće imati nikakav problem kada je u pitanju tranzit kroz Bugarsku", rekao je Seničić i dodao da će prazna prevozna sredstva takođe moći nesmetano da odu ka Grčkoj po turiste.

"I tu, nažalost, zatvaramo krug", zaključio je direktor Jute.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.