BRNABIĆ ODGOVORILA O MENTUSU: Jasno odgovorila zašto je uhapšen!
Jasno odgovorila zašto je uhapšen, Foto: Printscreen/Tv Pink

OSVRNULA SE

BRNABIĆ ODGOVORILA O MENTUSU: Jasno odgovorila zašto je uhapšen!

Istakla je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova dali sve od sebe da sačuvaju mir i zakon

Objavljeno:

Saradnik Instituta društvenih nauka dr Vladimir Mentus priveden je kao osoba koja je vređala policajce koji su tokom protesta ispred Narodne skupštine štitili red i zakon, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Ona je na pres konferenciji u Palati Srbija, na pitanje šta zna o tom slučaju, rekla da joj je tim povodom pisao direktor Instituta društvenih nauka Goran Bašić, te da je Mentus priveden kao deo grupe koja je ometala rad policije.

"Priveden je kao osoba koja je vređala policajce, koji su tokom protesta ispred Narodne skupštine štitili red i zakon. Sve ostalo je odluka suda. Ja kao izvršna vlast ne mogu ni da se mešam u odluku suda, ni da je komentarišem, niti da utičem na nju tako da ja nisam prava adresa zašto je sud doneo takvu odluku", rekla je Brnabić.

Istakla je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova dali sve od sebe da sačuvaju mir i zakon i da su reagovali kada je to bilo neophodno - kada je neko želeo da upadne u državne institucije ili ugrozio njihov život.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.